Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

To może tak wstępnie 10.30 stacja benzynowa na rogu Limanki i Włókniarzy (tam gdzie poprzednio) dla północnej Łodzi, Zgierza, itp. a mniej więcej 11 McDonald's na Retkini dla reszty?

Jakby tylko ktoś miał porządną mapę okolic Łodzi, to byłaby ona mile widziana - moja się podarła :rolleyes:

Dzieki chłopaki. Po prostu mam sprawę do załatwienia jutro z rana i mógłbym się nie wyrobić. Nie chciałem Was prosić o większą zwłokę bo z powodu jednej osoby nie ma co opóźniać wyjazdu, a przecież trochę km będzie do zrobienia. Mam nadzieję, że mi się uda dotrzeć tam na 11. Jak będę czuł/wiedział, że nic z tego to wam napiszę Bendusowi możliwie najwcześniej, że się nie wyrobię.

Melduję, że żyję. Ba! Nawet udało mi się dzisiaj do pracy nie zaspać :)

Przejechałem 105.46 km. Byłoby pewnie o około 1km więcej, ale nie liczyłem samej końcówki - po rozstaniu z Xanagazem poczułem gwałtownie całą moc spożytych produktów i do domu dotarłem to jadąc, to proadząc rower, zaliczając przy tym ze dwa dłuższe postoje, w tym jeden kilkaset metrów od domu, na stacji Shella :)

Część zdjęć jest tutaj: http://bendus.fotosik.pl/albumy/440124.html Komplet będzie wieczorkiem. Liczę tez na silenoza, który ma dostęp do fotek z drugiego aparatu, że tez się jakoś nimi podzieli :)

Na zachętę wrzucam takie wydmowe zdjęcie z Maciejem i Xanagazem w rolach głównych

397c1e5bb1f3ccbam.jpg

A traska była taka: Łódź - Lublinek - Łaskowice - Pabianice - Hermanów - Staw Jezior Duży - Róża - Ldzań - Rokitnica - Aleksandrówek - Ldzań - Morgi - Mierzączka Duża - Dłutów - Leszczyny Duże - Zofiówka - Prawda - Guzew - Stara Gadka - Stawy Stefańskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...