Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Co jest za oknem każdy widzi. Z ciekawości sprawdziłem co jest w internecie... http://pogoda.onet.pl/0,200,38,lodz,miasto.html#pnd i jest !@#$%^&*. Chyba z jutrzejszej wycieczki nici. Zobaczy sie jeszcze rano. Proponuje kolo 9 zajrzeć tu i zmówić się jeszcze.

A w ogóle jakiś punkt zborny czy coś w razie ewentualnej, za######istej pogody? :P

Siemka. Mam pytanie. Jak byście oszacowali w km albo w % jaka część z wczorajszego dystansu była zrobiona po asfaltach, a jaka po innych drogach (wsie, las, offroad :) :) ) ?

PS.Pamietam, że podczas wycieczki rozmawialiśmy ile kto zrobił od początku sezonu i mówiłem, że chyba coś koło 600. No to nie chwaląc się powiem, że wyszło tego troszkę więcej. Do wczoraj miałem natłuczone w tym sezonie 886 km. Teraz mam już dumne 1012,9 km ;) Jeszcze jedna taka wyprawa, jakieś dwie mniejsze i dogonię mój dystans z kwietnia (444 km). Pozdrowerek.

PS.Jeszcze raz dzięki za doping na trasie i za wyrozumiałość na postojach. Jakbym jechał na maratonie bez nikogo kto by mnie wspierał to bym na pewno odpuścił. Dzięki.

No ja bym sie przejechal w niedziele.

Tak wstępnie to myslalem o takiej trasce: Łódź - Pabianice - Hermanów - Róża - Ldzań (czyli jak na marcowej ustawce, kiedy Pixon zmielił hak), ale dalej zamiast na Barycz, to do Rokitnicy, żeby znaleźć starą żwirownię (?) - dalej Huta Dłutowska - Rydzynki - Tuszyn i jakoś powrót. Nie wiem ile by to wyszło, ale tak sobie wymyśliłem jadąc palcem po mapie i oglądając tą galerię: http://www.onthebike.com/gallery/2008_04_13/index.html

Ale jestem otwarty na inne propozycje. Tylko na boga.. spokojnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...