Ulf Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 W sumie mnie to wsio ryba gdzie pojedziemy Oby tylko nie lalo tak jak dzisiaj. Z chęcią zobaczymy Twoją nową maszynkę Xanagaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Co jest za oknem każdy widzi. Z ciekawości sprawdziłem co jest w internecie... http://pogoda.onet.pl/0,200,38,lodz,miasto.html#pnd i jest !@#$%^&*. Chyba z jutrzejszej wycieczki nici. Zobaczy sie jeszcze rano. Proponuje kolo 9 zajrzeć tu i zmówić się jeszcze. A w ogóle jakiś punkt zborny czy coś w razie ewentualnej, za######istej pogody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Nie jest tak źle... mrozu nie ma i śnieg nie będzie padał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 hehehe A jak będzie kropić to chcesz/chcecie jechać? Nie mam porządnej kurtki przeciwdeszczowej i trochę się obawiam ewentualnego deszczyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ja tam patrzę teraz i deszczu ma prawie nie być, pewnie do jutra rana prognozy będą dokładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 no panowie meldować jak jest - na retkini zachmurzenie opadów na razie brak, 11 stopni./.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 U mnie właśnie mży i jest trochę mglisto. Temperatury nie chce mi sie sprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cholera troche zaspalem :/ Co robimy? Jedziemy? Ulf poczekasz jakby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 ok, gadałem z Pixonem - decyzja że jedziemy o 11 jestem na Zgierskiej powinniśmy być spokojnie na 11:30 w Zgierzu i jak się nie rozpada to kontynuujemy w razie co punkt zbórkowy Mc Donek w Zgierzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Dobra o 11:30 jeżeli sie nie rozpada będę pod MC Donaldem w Zgierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 O 11:00 będę przy Castoramie na Radogoszczu, gdybym się trochę spóźnił poczekajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 mój dystansik - 121 km czas 5:34 wszystko brudne, gęba uśmiechnięta i żubr w łapce. Pozdro dla uczestników ustawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Tez jakoś dotarłem. Dystans 130km czas 6h9m49s Ide jesc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 22 Maja 2008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Heja. Dystans 125 km, czas nie wiem jaki dokladnie bo nie mam tej funckji Od 11.30 do 20 z kilkoma minutami Jestem zmasakrowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Siemka. Mam pytanie. Jak byście oszacowali w km albo w % jaka część z wczorajszego dystansu była zrobiona po asfaltach, a jaka po innych drogach (wsie, las, offroad :) ) ? PS.Pamietam, że podczas wycieczki rozmawialiśmy ile kto zrobił od początku sezonu i mówiłem, że chyba coś koło 600. No to nie chwaląc się powiem, że wyszło tego troszkę więcej. Do wczoraj miałem natłuczone w tym sezonie 886 km. Teraz mam już dumne 1012,9 km Jeszcze jedna taka wyprawa, jakieś dwie mniejsze i dogonię mój dystans z kwietnia (444 km). Pozdrowerek. PS.Jeszcze raz dzięki za doping na trasie i za wyrozumiałość na postojach. Jakbym jechał na maratonie bez nikogo kto by mnie wspierał to bym na pewno odpuścił. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Dziś jak pojechałem do pracy na rowerze to nic nie wyszło torchę bolała, ale wyjazd fajny. Oby częściej i dłuższe dystanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tomek Ty mnie chyba nie lubisz i zabić chcesz Przyznaj no sie PS.Przypomnialo mi sie a propos wycieczki. Ktoś by mógł napisać przez jakie miejscowości przejeżdżaliśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Kozie Boby Wielkie, Kozie Boby Małe, Konin, Nowa Jerozolima, Totalne Zadupie A tak na poważnie to jak nie znasz strony to looknij na pixon.bikestats.pl trochę tam miejscowości wypisał. Co robicie w niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Siedzimy i pierdzimy w stołki Ja szczerze mówiąc z wielką chęcią przejechałbym trasę Maratonu Tylko przydałaby się jakaś ekipa i pilot znający drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 No ja bym sie przejechal w niedziele. Tak wstępnie to myslalem o takiej trasce: Łódź - Pabianice - Hermanów - Róża - Ldzań (czyli jak na marcowej ustawce, kiedy Pixon zmielił hak), ale dalej zamiast na Barycz, to do Rokitnicy, żeby znaleźć starą żwirownię (?) - dalej Huta Dłutowska - Rydzynki - Tuszyn i jakoś powrót. Nie wiem ile by to wyszło, ale tak sobie wymyśliłem jadąc palcem po mapie i oglądając tą galerię: http://www.onthebike.com/gallery/2008_04_13/index.html Ale jestem otwarty na inne propozycje. Tylko na boga.. spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 ja na niedzielę się piszę mogę być za trasą Bendusa ale jak wszyscy będą chcieli jechać maraton to się można dostosować no i co by setka jakaś wyszła z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Setka obowiązkowa silenoz, a może dzisiaj jakaś mniejsza rundka po Łagiewnikach? Jak coś to daj znać tu albo na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ja też się piszę na niedzielę tylko żeby tempo było w miarę spokojne bo 30km/h na asfalcie mogę długo nie wytrzymać. A trasa jest mi w sumie obojętna. Tylko żeby nie padało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 To ja za trasą Bendusa i ładną pogodą jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 24 Maja 2008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Wychodzi na to, że mnie przegłosujecie, trudno Tylko trzeba obgadać jeszcze konkrety co do jutra Gdzie, o której... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.