Ulf Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Też jadę Ma być aż 2000 ludzików? Wielkie WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Pixonku byłem z moją dziewczyną, w zasadzie ex-dziewczyną pograć w tenisa na teofilowie. Potem ją "odwiozłem" do domu i wracałem sobie do domku alejami. A gdzie byłeś, że mnie widziałeś, a ja Ciebie nie? Jechałeś gdzieś rowerkiem? PS.Żałuje, że nie mam kasku. Z chęcią bym się z Wami przejechał na maratonik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jak chcesz, to po drodze zahacz o mnie na Teofilowie z rana, to Ci jakiś garnek pożyczę - leżą u mnie dwa nieużywane. Ja dla zasady nie startuję, bo czuję niechęć do takiej formy rozrywki. Chciałem wybrać się na start, bo znajomy ma mieć stosiko promujące sklep, który otwiera (BTW szykuje się nowy sklep rowerowy na Stefanowskiego w pobliżu hali sportowej - otwarcie na początku maja), ale jak usłyszałem ile ma być ludu, to zrezygnowałem (znajimy był się zapisać około 17-tej i dostał numer około 1770). Mam zamiar znaleźc się jutro jak najdalej się tylko da od PKWŁ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walen Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ze jest tyle numerow wydanych, nie znaczy, ze tyle osob wystartuje. Ba, nawet nie wszystkie numery sa wydawane po koleji. W lodzi powinno kolo 1000 osob wystartowac na wszystkich dystansach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja tam jadę bez zapisu i numeru, po prostu się spytam kogoś kto będzie w granicach mnie wjeżdżał na mete i wszystko Żal mi kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Siwy, widzieliśmy cię w piątek śmigając moim hellwagonem na Koziny:P Jutro z Maćkiem uderzamy na Mega, pozdro i może do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 aha To trzeba było zatrąbić/pomachać Bendus szkoda, że mnie nie było już wczoraj w domku bo bym na pewno skorzystał. Poszedłem na imprezkę no i niedawno w sumie wstałem. No cóż, może w przyszłym roku sobie pojadę PS.A te kaski to jakie masz? Moze chcesz sprzedac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dojechałem i nawet ktoś mnie aparatem cyknął: http://picasaweb.google.pl/mkasinski.poczt...012797753544674 http://picasaweb.google.pl/mkasinski.poczt...022723422971378 http://www.mazoviamtb.pl/galeria2.php?kata....jpg&id=415 http://www.mazoviamtb.pl/galeria2.php?kata....jpg&id=415 http://www.mazoviamtb.pl/galeria2.php?kata....jpg&id=415 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Jakoś tu straszliwie cicho ostatnio. Pytanie. Jedzie ktoś na przejażdżkę "gdzieś" w najbliższy czwartek? Chcę zrobić ponad 100km a samemu mi się nie chce Trasa zupełnie dowolna (no prawie bo nie preferuje asfaltów). Ostatecznie można objechać trasę łódzkiego maratonu (pętlę giga). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Choroba.. Ja ostatnio uziemiony, bo musze licencjat szlifować (a dokładnie to napisać prawie cały...:/). Może jednak w czwartek udałoby mi się zrobić sobie "urlop". Jak coś ustalicie, to koniecznie napiszcie, gdzie zbiórka - może przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Jestem za Pogoda m sie do czwartku poprawić i z chęcią bym to wykorzystał. Trasa maratonu brzmi miło. Godzina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Czwartek pasuje, akurat wolne mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No to trzy osoby są Myślę, że z rańca jakoś, czyli 9 - 10. Co do godzin powrotu to są jak najbardziej elastyczne. Ja na dzień dzisiejszy mogę jeździć do wieczora Bendus damy znać jakby co. Póki co pracuj sumiennie nad licencjatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No to fajowo. Wracać to ja też mogę i o 11 W kupie raźniej, a kupy nikt nie ruszy Koledzy mam pytanie. Nie ma ktoś jakichś używanych pedałów na sprzedaż? Mogą być jakieś fajne aluminiowe platformy albo spd jeśli są w rozsądnym stanie. Moje się sypią już na maxa i chciałem wymienić na m520 (na razie z nakładkami żeby jeździć w zwykłych butach), ale chyba nie wyrobie z funduszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja jadę do Płocka w ten dzień 100% asfalt, dystans ok. 250 km, jeżeli jest ktoś chętny, to ok 7.00 będę wyjeżdżać z łodzi. Średnią prędkość jaką przewiduje to 22-24 km/h. W Płocku zjeść obiad porobić kilka zdjęć na starówce i przy wiśle po czym wrócić do domu. Czas operacyjny ok. 12h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Łukasz co tak będziesz sam pomykał, jedź z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja też chętnie pyknąłbym sobie stówkę ale na pewno inny rejon niż trasa maratonu, trochę za często tam bywałem ostatnio:P jak złożę szosówkę to przemyślę 200+, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Marcin jeśli masz na myśli jakąś inną traskę to na pewno można ją podać do głosowania A jak nie to chyba lepsza ta trasa maratonu. Możemy ją objechać od tyłu Mnie to bez różnicy i tak całej nie przejechałem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 przykład trasy Łódź - Porszewice- Wodzierady - Szadek - Oleśnica - Dalików - Ustronie - Zgierz - Łódź. Totalny freestyle po drogach leśnych gruntowych szosowych itp.... w każdym razie tak żeby była stówka co najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Zróbmy jakiś spontan, jedziemy sobie polnymi drogami 50km w jedną stronę i wracamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Marcin ze wszystkich miejscowości, które wymieniłeś znam tylko dwie - Zgierz i Łódź więc mnie ta trasa pasuje jeśli będzie mało asfaltu i blachosmrodów. Aczkolwiek, jak już wspomniałem wcześniej, trasa maratonu też zapowiada się, jak dla mnie, ciekawie. Także dobrze by było jakby jeszcze Ulf dorzucił swoje 3 grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Tomek, to jest właśnie moja propozycja, jak najwięcej terenu, a jak sie jakieś piwo przydarzy to tez dobrze bo ja się starzeje a stare kości trzeba oliwić:)nie musi być ponad 100, ważne że w nieznane i żeby ciekawie było Siwy zapraszam do mapy łódź i region:) jedno jest pewne, zdecydowałem się na ten kierunek i o ile pogoda dopisze tam właśnie jadę Jak chłopaki chcecie objazd trasy maratonu to nie ma sprawy trzymam kciuki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Bez przesady z tym maratonem ile można, trzeba było stanąć na starcie Mazovi w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Xan słusznie prawi , wódki mu polać kto za moją trasą łapka w górę w środę wieczorem wszyscy ładne oglądają pogodę, odwołują randki, szykują sprzęt, kupuja kiełbanę i walimy. over and out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 To w czwartek na nowym sprzęcie podjade A ta wódka to w czwartek ma być ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.