Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Pixonku byłem z moją dziewczyną, w zasadzie ex-dziewczyną pograć w tenisa na teofilowie. Potem ją "odwiozłem" do domu i wracałem sobie do domku alejami. A gdzie byłeś, że mnie widziałeś, a ja Ciebie nie? :) Jechałeś gdzieś rowerkiem? PS.Żałuje, że nie mam kasku. Z chęcią bym się z Wami przejechał na maratonik.

Jak chcesz, to po drodze zahacz o mnie na Teofilowie z rana, to Ci jakiś garnek pożyczę - leżą u mnie dwa nieużywane.

Ja dla zasady nie startuję, bo czuję niechęć do takiej formy rozrywki. Chciałem wybrać się na start, bo znajomy ma mieć stosiko promujące sklep, który otwiera (BTW szykuje się nowy sklep rowerowy na Stefanowskiego w pobliżu hali sportowej - otwarcie na początku maja), ale jak usłyszałem ile ma być ludu, to zrezygnowałem (znajimy był się zapisać około 17-tej i dostał numer około 1770). Mam zamiar znaleźc się jutro jak najdalej się tylko da od PKWŁ.

aha ;) To trzeba było zatrąbić/pomachać :)

Bendus szkoda, że mnie nie było już wczoraj w domku bo bym na pewno skorzystał. Poszedłem na imprezkę no i niedawno w sumie wstałem. No cóż, może w przyszłym roku sobie pojadę :)

PS.A te kaski to jakie masz? Moze chcesz sprzedac? B)

• 3 tygodnie później...

Jakoś tu straszliwie cicho ostatnio. Pytanie. Jedzie ktoś na przejażdżkę "gdzieś" w najbliższy czwartek? Chcę zrobić ponad 100km a samemu mi się nie chce :D Trasa zupełnie dowolna (no prawie :) bo nie preferuje asfaltów). Ostatecznie można objechać trasę łódzkiego maratonu (pętlę giga).

Choroba.. Ja ostatnio uziemiony, bo musze licencjat szlifować (a dokładnie to napisać prawie cały...:/).

Może jednak w czwartek udałoby mi się zrobić sobie "urlop". Jak coś ustalicie, to koniecznie napiszcie, gdzie zbiórka - może przyjadę.

No to trzy osoby są :) Myślę, że z rańca jakoś, czyli 9 - 10. Co do godzin powrotu to są jak najbardziej elastyczne. Ja na dzień dzisiejszy mogę jeździć do wieczora :)

Bendus damy znać jakby co. Póki co pracuj sumiennie nad licencjatem :)

No to fajowo. Wracać to ja też mogę i o 11 :) W kupie raźniej, a kupy nikt nie ruszy :)

Koledzy mam pytanie. Nie ma ktoś jakichś używanych pedałów na sprzedaż? Mogą być jakieś fajne aluminiowe platformy albo spd jeśli są w rozsądnym stanie. Moje się sypią już na maxa i chciałem wymienić na m520 (na razie z nakładkami żeby jeździć w zwykłych butach), ale chyba nie wyrobie z funduszami.

• Mod Team

Ja jadę do Płocka w ten dzień 100% asfalt, dystans ok. 250 km, jeżeli jest ktoś chętny, to ok 7.00 będę wyjeżdżać z łodzi. Średnią prędkość jaką przewiduje to 22-24 km/h. W Płocku zjeść obiad porobić kilka zdjęć na starówce i przy wiśle po czym wrócić do domu. Czas operacyjny ok. 12h :D

Marcin jeśli masz na myśli jakąś inną traskę to na pewno można ją podać do głosowania :) A jak nie to chyba lepsza ta trasa maratonu. Możemy ją objechać od tyłu :) Mnie to bez różnicy i tak całej nie przejechałem jeszcze.

Marcin ze wszystkich miejscowości, które wymieniłeś znam tylko dwie - Zgierz i Łódź :P więc mnie ta trasa pasuje jeśli będzie mało asfaltu i blachosmrodów. Aczkolwiek, jak już wspomniałem wcześniej, trasa maratonu też zapowiada się, jak dla mnie, ciekawie. Także dobrze by było jakby jeszcze Ulf dorzucił swoje 3 grosze.

Tomek,

to jest właśnie moja propozycja, jak najwięcej terenu, a jak sie jakieś piwo przydarzy to tez dobrze bo ja się starzeje a stare kości trzeba oliwić:)nie musi być ponad 100, ważne że w nieznane i żeby ciekawie było

Siwy

zapraszam do mapy łódź i region:)

jedno jest pewne, zdecydowałem się na ten kierunek i o ile pogoda dopisze tam właśnie jadę:P Jak chłopaki chcecie objazd trasy maratonu to nie ma sprawy trzymam kciuki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...