tomiko Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Mnie tez mozecie sie spodziewać, przyjadę z matinem i z jego kumplem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Kurde , ale paczka się zapowiada.Oby pomysł wypalił. :wink: Łukaszeczek , musisz dać mi cynk wcześniej , żebym zdążył ci bika zorganizować. :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 No, my trzymamy kciuki ! Pozdrówko towarzyskie :-) :-) :-) ... PS. Dzięki, Żaba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matin Napisano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Własnie widze;) Widać ze ja z Markerem i z kumplem i bratem bedziemy najmlodsi;0 Mini przedszkole :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Kurde , ale paczka się zapowiada.Oby pomysł wypalił. :wink: Łukaszeczek , musisz dać mi cynk wcześniej , żebym zdążył ci bika zorganizować. :idea: Spoko Żaba, doprowadzę do porządku mojego n letniego bajka Romet na grupie Acera :grin: Mam nadzieję, że nic mu sięnie wydarzy Co do terminu. Heh, u mnie się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie. Jedno pewne - termin kiedy jestem w Polsce - 24 VII-6VIII, z tym, że 5 i 6 jakby mnie nie ma Pokombinujcie z terminem, a ja zobaczę jak to wszystko ułożyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcdanielB Napisano 4 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 no no trzeb by sie jakos ustawic na ta przejazdzke, tylko niech ktos w koncu zaproponuje jakis termin a nie. lukaszeczek ty zes zaproponowal to sie dokladnie okresl gdzie i kiedy....tylko tak zebym trafil do tej lodzi z pabianic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ano właśnie, jakieś spotkanko przydałoby się Ooo... w łagiewnikach ... wypas, troszke drogi będzie żeby tam dojechać Ja mam wolny termin od 28 lipca. Ja jestem gotów przebyć drogę do łagiewnik żeby dojechać na SPOT. [może ktoś z retkini też sie wybiera?] Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 taaa kilka osób z retkini jedzie To może ustalmy jakiś termin ? 29 lipca chyba odpada... bo masa krytyczna jest więc może 28 ? albo 30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Wiecie co, weźcie może poczekajcie do końca tygodnia z ustaleniem terminu. Ja musze w końcu ustalić co i jak, ale jedziemy w 4 osoby, więc nie wiem, jak to wszystko ułozyć. Najprawdopodobniej 30 albo 31 lipca będzie dla mnie ideałem, ale musze poczekać na pewne decyzje A jak się nie uda mi wpasować, no to trudno. Ale postaram się, żeby mi się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 5 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 To daj ten cynk na weekend , bo ta ustawka to twoja sprężynka i termin na tobie spoczywa. :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 To daj ten cynk na weekend , bo ta ustawka to twoja sprężynka i termin na tobie spoczywa. :sss: Nie, proszę, nie róbcie mi tego Ustawka to moja sprężyna, ale żaden problem jak mnie zabraknie Ale tak czy owak, poczekajcie chwilkę, bo mię się wszystko ostatnio zakręciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 7 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Łukaszeczek śpisz , czy komp ci sie zwalił :?: Może wstepnie zapodam termin 30 lipca , sobota , godzinka do ustalenia , miejsce Arturówek przy pętelce (nawrotce)autobusu.To przystanek końcowy , ale w lesie , wiec jak staniemy między drzewkami to nikomu nie zawadzimy , a potem śmig , śmig na traskę i na pogaduchy.Tak myślę , że rekraacyjnie to potrktujemy. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Nie, nie śpię. Ale za to moi znajomi są jak śpiące królewny :evil:. Tak czy owak, mają samolot o 15:35 w sobotę 30 lipca, więc liczę, że około 14 najpóźniej ruszę z Wawy. 17 w domu, coś przetrącę... najwyżej zapakuję rower w auto, jak będzie późno i na 18 mogę być w Łagiewnikach. Mam nadzieję, że potraktujemy to bardzo lajtowo, bo będę umierał :grin: Żaba, z tobą mam kontakt via komórka, więc w razie co będziemy na nasłuchu . Mam nadzieję, że taki układ pasuje i na tą chwilę nic mądrzejszego nie wymyślę :grin: pozdro P.S. Moi znajomi teraz hotelu dla psa szukają - 30 funtów za dobę :evil: normalnie kosmos. Jak znajdą, to się okaże, czy jadą z nami do Polski, czy mamy 2 tygodnie wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 O, Lukaszeczek, będziesz w Wawie :?: A kiedy dokładnie :grin: ? Co do naszej obecności - ostatecznie zdeklarujemy się jakoś na 10 dni-tydzień przed terminem . Pozdrówko wyjezdne :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ecia, jeszcze nie wiem dokładnie, bo moi znajomi z Hiszpani chcieliby zobaczyć Polskę. Problem w tym, ze musza psu znaleźć hotel, zabookować samolot na powrót do GB i zmienić urlop. Niestety nie wszuystkie z tych wrunków spełnili - jak spełnią, to najprawdopodobniej zawitamy do Wawy w piątek po południu i będziemy wracać w sobotę około 14. Zobaczymy co z tego wyjdzie. No i szukam ewentualnego przewodnika - chętni są :grin: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ależ oczywiście :grin: . pozdrówko turystyczne :-) ! PS. My zapewne będziemy śmigać na spotkanko rowerumi - wyruszymy rano, więc może się gdzieś miniemy na trasie ... No, chyba, że wyruszymy jeszcze w piątek - ale wszystko się ustali w stosownym czasie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 8 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Eciu , gdyby co , to rowerumi grzejecie ? Może w tym układzie udało by mi się jakąś podwózkę spalinową załatwić tak coś w połowie drogi.To nic pewnego , ale zacznę kombinować , bo 60km to nie wkij dmuchał , a w Łodzi to fajowo by było jak byście do życia byli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Dzięki, Żaba - ale nie ma stresu, bedziemy do życia :grin: ! Tylko fajnie by było, gdybyśmy mogle wcześniej zahaczyć np. o twoje mieszkanko i pozbyć się bagażu ... Pozdrówko wdzięczne :-) . PS. Gdy już będziemy pewni naszej obecności, poprosimy ewentualnie o telefon - tak, na wszelki wypadek, gdyby (ODPUKAĆ :!: ) coś się nam na trasie nie powiodło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matin Napisano 10 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 godzina 18 to troche za pozno:/ ze 2 godziny trwaloby spotkanie i ja na powrot do Zgierza potrzebuje z 1 godzinke. A godzina 21 zeby jezdzic po ulicy to troche pozno. A niedaloby sie zrobic ustawki 31 np o godzinie 10 do godziny 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 @Ecia - telefonik dostaniesz na priva , z bagażem też nie ma problemu.8) @Matin - padła twoja propozycja , więc czekamy na odzew innych chętnych.Jednak część z nas pracuje zawodowo i niedziela byłaby dniem regeneracji sił przed poniedziałkiem , dlatego myślałem o sobocie , a godzina 18.00 to tylko Łukaszeczka by obowiązywała , reszta z nas na pewno wcześniej zacznie. Nie mniej czekam na propozycje , miejsce ustalone , tylko godzinka do obgadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Ja już wiem wszystko - pozmieniały się lotniska, i w sobotę będe gonił z Krakowa. Czyli na pewno powinienem się wyrobić na 17-18 w sobotę. A niedziela... jak innym pasuje, to się dostosuję pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Sobota - 30 lipca - godz. 11.oo/12.oo zbiórka przy pętli autobusu w Arturówku. Z Łukaszeczkiem będe miał kontakt na telefon i z Ecią również.Odbiorę ich jak się pojawią. Z imprezy rezygnujemy gdyby lało , dmuchało i w ogóle tsunami było. :twisted: Od tego posta tylko lista obecności dalej , bukować się wiara. :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matin Napisano 11 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Przykleiłem temat by był lepiej widoczny. Z tomikiem napiszemy relacje i wkleimy pare fotek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bikerman Napisano 14 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 A gdzie niby miało y się odbywać to spodkanie? tomoże wpadnę z kumplami 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszeczek Napisano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 No Panie, to żeś Pan pojechał - 3 posty wyżej "(...) Sobota - 30 lipca - godz. 11.oo/12.oo zbiórka przy pętli autobusu w Arturówku. " p0zdr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.