Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

rozumiem, ale chyba skonczylo sie tylko na dluzszym postoju?

--- 28.02.08.:

Siemka. W ten weekend też śmigamy? Jeśli tak to ja bym tylko prosił jakąś ciut późniejszą godzinkę (12?) bo mogę być umierający po imprezie. A jak Pan 1000 km po imprezie ostatnio dał nam taki wycisk, że prawie padłem to teraz jak Pixon będzie na świeżo to już w ogóle :P

• Mod Team

Spokojnie nie martwić się za wczas. W piątek idę na imprezę więc w sobotę jestem zdychający. Także w niedziele jakby to miało być to już będę w pełni sprawny, no chyba, że i w sobotę trafi się jakieś wyjście :(

Ehhh wszystko na ostatnią chwilę. Jedyne co dopowiem to w sobotę idę na 12 na łyżwy prawdopodobnie na bombonierkę. Także jak coś to ja znów bym do was dojechał gdzieś w trasie :)

Piiiikna pogoda :) Nie no,zimno nie jest. Byłem przed momentem testować amora i jest całkiem nieźle. Tyle, że trzeba uprawiać slalom między kałużami :) Może w tygodniu coś panowie nie pracujący? Jestem łoootFarty na propozycje :)

• Mod Team

Ulf spokojnie ostatnio to my dojechaliśmy do Zgierza :o, także z tym to różnie będzie, póki co poczekajmy aż się coś z tą pogodą wyklaruje. Bo w deszczu, zimnie i oblepiony błotem nie mam zamiaru jeździć.

Popieram Pixona. Nie jest teraz zaciekawie. Ponizej 5* to ja dupy na rower nie wciskam :o Podobno ma byc tak brzydko do konca tygodnia, ale jakby sie cos zmienilo to sie umowimy.

PS.Ulf - skad ze Zgierza jestes? Ja Hamburg. Pozdro.

• Mod Team

Siwy co ty kobieta jesteś, że się kaloriami przejmujesz :)

Według tej Mapy pogodowej zapowiada się nieźle i nawet bez większego wiatru.

Bendus dobra opcja z tym terenem który podałeś, faktycznie tereny są bardzo fajne do jazdy. Szczególnie okolice stawu jezior duży czy jakoś tak :)

A może ktoś powiedzieć co jest na tym skrzyżowaniu? Bo trasę znam tylko nie kojarzę jak dokładnie wygląda to skrzyżowanie i mogę przejechać.

PS.Pixon - no nie, ale ostatnio przytyłem i mam teraz kompleksy na tym punckie. Powinieneś coś na ten temat wiedzieć. Ty odchudzasz rower, ja siebie :) hehehe

PS2.A może 11.30? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...