Marker Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A w ogole to co sie stało Marker? Źle sie poczułeś czy jak? Wszystko już w porządku Mięśnie odmówiły posłuszeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 rozumiem, ale chyba skonczylo sie tylko na dluzszym postoju? --- 28.02.08.: Siemka. W ten weekend też śmigamy? Jeśli tak to ja bym tylko prosił jakąś ciut późniejszą godzinkę (12?) bo mogę być umierający po imprezie. A jak Pan 1000 km po imprezie ostatnio dał nam taki wycisk, że prawie padłem to teraz jak Pixon będzie na świeżo to już w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ja jadę, 12 pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jeśli pogoda dopisze (może być nawet tak jak dzisiaj) to ja się też zjawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Podobno w sobote ma być wiater 120 km/h to nie wiem czy w niedziele pojezdzimy... :/ Szkoda bo jutro chciałem amora zalać i go wypróbować na dłuższej trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wiater zmienny jest, zadecydujemy pewnie w piątek wieczorem, sobotę rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Spokojnie nie martwić się za wczas. W piątek idę na imprezę więc w sobotę jestem zdychający. Także w niedziele jakby to miało być to już będę w pełni sprawny, no chyba, że i w sobotę trafi się jakieś wyjście Ehhh wszystko na ostatnią chwilę. Jedyne co dopowiem to w sobotę idę na 12 na łyżwy prawdopodobnie na bombonierkę. Także jak coś to ja znów bym do was dojechał gdzieś w trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 moze sie zwloke w koncu na rower.. bo jak tak czytam to az chce sie wyskoczyc w teren.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Pixon, ale rowery mają byc w niedziele, a nie w sobote Takze spokojnie mozesz isc na lyzwy - tylko sie nie polam PS.Ładny blog rowerowy, ale ten akapit o zakładzie, sterach i przegranym piwie mogles sobie darowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No i nie ma dzisiaj żadnej ustawki? Taka ładna pogoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Piiiikna pogoda Nie no,zimno nie jest. Byłem przed momentem testować amora i jest całkiem nieźle. Tyle, że trzeba uprawiać slalom między kałużami Może w tygodniu coś panowie nie pracujący? Jestem łoootFarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 5 Marca 2008 Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam. Jakby co ja też się piszę na wspólną jazdę. Jestem ze Zgierza ale mogę dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ulf spokojnie ostatnio to my dojechaliśmy do Zgierza , także z tym to różnie będzie, póki co poczekajmy aż się coś z tą pogodą wyklaruje. Bo w deszczu, zimnie i oblepiony błotem nie mam zamiaru jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 5 Marca 2008 Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Popieram Pixona. Nie jest teraz zaciekawie. Ponizej 5* to ja dupy na rower nie wciskam Podobno ma byc tak brzydko do konca tygodnia, ale jakby sie cos zmienilo to sie umowimy. PS.Ulf - skad ze Zgierza jestes? Ja Hamburg. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No i jak tam? Jedziemy w niedziele? Pogoda wg ICM nie będzie zła. Proponuje tym razem trasę Pabianice - Ldzań - Kolumna, a potem.. to już zależnie od formy. Atrakceje w postaci lasów, stawu, rzeczki itp. przewidziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Na chwilę obecną, jeśli pogoda faktycznie dopisze, to jestem chętny. Nie chce mi się jednak wierzyć, że będzie koło 5* i bez wiatru :/ Zaznaczam, ze 2 stopnie to nie jest dla mnie koło 5 hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 wg prognozy jutro ma być koło 5 zachmurzenie. natomiast w niedziele leje...... ja jak coś wychodzę raczej jutro: tj wstaje, jak nie pada to jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Serio? Wg. ICM i onetu ma być nieźle w niedzielę. W sobotę nie mogę a z chęcią bym sie znów w większym gronie przejechał. Nawet już mam zaplanowane miejsce, gdzie można by kiełbasę w ogień wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 U mnie też raczej tylko niedziela wchodzi w grę. Bendus - tylko żebyśmy zrzucili więcej kalorii niż nam przybędzie po tej kiełbanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Siwy co ty kobieta jesteś, że się kaloriami przejmujesz Według tej Mapy pogodowej zapowiada się nieźle i nawet bez większego wiatru. Bendus dobra opcja z tym terenem który podałeś, faktycznie tereny są bardzo fajne do jazdy. Szczególnie okolice stawu jezior duży czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 To może tak wstępnie skrzyżowanie Alei Włókniarzy i Limanowskiego około 10.30 w niedzielę (to dla jadących z północnej cześci Łodzi i ze Zgierza), a ewentualnych dalszych chętnych zebralibyśmy po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 A może ktoś powiedzieć co jest na tym skrzyżowaniu? Bo trasę znam tylko nie kojarzę jak dokładnie wygląda to skrzyżowanie i mogę przejechać. PS.Pixon - no nie, ale ostatnio przytyłem i mam teraz kompleksy na tym punckie. Powinieneś coś na ten temat wiedzieć. Ty odchudzasz rower, ja siebie hehehe PS2.A może 11.30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 To jest skrzyżowanie za elektrociepłownią. Jest tam..hmm.. rondo i stacja benzynowa. Chyba "Lotos". Moglibyśmy np. tam się spotkać. 11.30 to trochę póżno... może 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Moglibyśmy A ile ta zaproponowana przez Ciebie traska może mieć km? PS.Dzisiaj całkiem fajnie za oknem, chociaż nie patrzyłem jeszcze na termometr. Jakby jutro tak było to gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 dziś była luks pogoda...co poniektórzy pojechali dość konkretnie co nie Pixon? nie dam rady dzis juz zrobić setki hehe jak dożyje do jutra to o 11 się stawiam na kiełbachę)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.