siwy84 Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 hehehe to ja dziekuje, postoje PS. tak mi sie teraz pomyslalo. W razie jak byscie nie mogli przyjechac czy cos to dajcie znac rano o 9 tu na forum.Moze w ogole sie umowimy, ze rano kolo 9 kazdy chetny sie odmelduje czy jedzie czy nie. Choci mi o to, ze jednemu silny wiatr bedzie przeszkadzal, a drugiemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 No i dobra...tam nie jest 6", tylko 5,7" Będę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 ok czyli co 10:30 pod brama główna ogrodu , naprzeciwko zoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 hehehe czyli 13 cm? to co ma 13 cm i sie ugina? Ze tak sie spytam. Macie jakies specjalne wdzianko rowerowe na takie chłopdniejsze dni czy pomykacie w jakichs zwykłych ciuchach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 145mm - jest w sygnaturze. A na zimno to mam kolejne warstwy bluz + kurtka ortalionowa dla ochrony przed wiatrem. Akurat jutro ma być dosyć ciepło. Wg. ICM po południu ma być kilkanaście stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 No wlasnie ja tez smigam w longsleevach i bluzach. Ortalion juz chyba nie jest potrzebny, ale nie wykluczam, ze tez zarzuce na garba Tak sie chcialem zorientowac czy bedziemy sie bardzo roznic ubiorem PS.Fajnie,ze ma byc cieplo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Przed wejściem do ogrodu koło zoo czy koło tracza? Ja też będe na 99% Jedyny czerwony Unibike z żółtym widelcem w Łodzi więc chyba się nie miniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Główne wejście - róg Krakowskiej i Konstantynowskiej, naprzeciwko ZOO. Szykuje się całkiem liczna grupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ooo marker jak sie rowerem chwali Fajnie, bo jak do tej pory tylko Pixona poznałem. PS.Black gang...A-gang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 jak widac facet nie przejmuje sie walorami estetycznymi sprzetu i dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 hehehe moim zdaniem czerwony z żółtym pasują. z reszta jutro sie przekonam na wlasne oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Tobo nie musiałeś tego pisać :< poczułem się dotknięty :< Ważne że lekki... Rama będzie niedługo odnawiana to położe mniej gryzący się kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Nikt sie nie rozmyslil? Wszyscy jada?Ja raczej bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 jestem punkt 10:30 tak jak miało byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ja też będę. Normalnie nie wierzę... ostatnio z ludźmi (sztuk: 2) z forum udało mi się pojeździć w maju zeszłego roku, mimo kilku letnio0jesiennych prób zorganizowania czegoś. A dzisiaj, w środku zimy praktycznie, taki odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ja też już wychodze Dozobaczenia pod Botanikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Było superowo Dzieki chłopy za wspólne jeżdżenie i piwo. No i dowiedziałem się czegoś o swoim rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b1ogusz Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Kurde, tez dzisiaj pomykalem, ino po PKWL. Szkoda, ze watku wczesnije nie zauwazylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Odmeldowuje się i do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Nom.. było całkiem miło... No i wygrałem piwo Tu zdjęcie grupowe w Malince: stoją (od lewej): Marker, Pixon, silenoz, siwy84 siedzą (dla odmiany od prawej): Xanagaz, ja (jak zwykle z miną głupka i do tego gdzieś podziałem swoje Tyskie) Pozostałe zdjęcia tu: http://bendus.fotosik.pl/albumy/378600.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 O ######, ja tak normalnie nie wyglądam, tylko jak na rowerze jeżdżę http://images30.fotosik.pl/165/5959b35388819d4f.jpg - kabany z kiełbaną :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Wszyscy się odliczyli? Jak z kolegą Markerem, żyjesz tam jeszcze? Dobrze było, tylko częściej panowie. A następnym razem musimy zrobić sobie ognisko i kiełbasy na ognisku upiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Żyje żyje Jednak te 60km'ów jak na moj nieprzystosowany organizm to troszke za dużo jak się okazało troche sobie lipy narobiłem, ale jak dla mnie to dobra lekcja i przy okazji motywacja, żeby potrenować i dać wam w kość Sorry panowie, że tak na końcu wyszło i dozobaczenia następnym razem już z dużo lepszą kondychą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Kurde no było fenomenalnie, serio. Bardziej mnie brzuch od śmiechu bolał niż nogi od pedałowania Ja tez przepraszam, że musiałem się troszkę wczesniej odłączyć. Obiecuje, że następnym razem nie nawalę. PS. No i muszę postawić browara pewnemu osobnikowi. I tak lepsze to niż oddać rower ;P ufff PS.Swoje foty tez wrzuce na neta. Chyba nawet tam gdzie Bendus tylko musze założyć konto. Cierpliwości. Zrobie to dzisiaj za jakies pare minut A w ogole to co sie stało Marker? Źle sie poczułeś czy jak? Wszystko już w porządku? Link do moich fotek http://siwy84.fotosik.pl/albumy/378936.html Nie wiem czemu od końca się wstawiły, nie opanowałem jeszcze tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 spoko sprawa panowie:) ino więcej treningu:P no i popieram pomysł z ogniskiem kiełbasa na ciepło jest lepsza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.