Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe :D to ja dziekuje, postoje :D

PS. tak mi sie teraz pomyslalo. W razie jak byscie nie mogli przyjechac czy cos to dajcie znac rano o 9 tu na forum.Moze w ogole sie umowimy, ze rano kolo 9 kazdy chetny sie odmelduje czy jedzie czy nie. Choci mi o to, ze jednemu silny wiatr bedzie przeszkadzal, a drugiemu nie.

Nom.. było całkiem miło... No i wygrałem piwo :D

Tu zdjęcie grupowe w Malince:

166a609a9755b529m.jpg

stoją (od lewej): Marker, Pixon, silenoz, siwy84

siedzą (dla odmiany od prawej): Xanagaz, ja (jak zwykle z miną głupka i do tego gdzieś podziałem swoje Tyskie)

Pozostałe zdjęcia tu: http://bendus.fotosik.pl/albumy/378600.html

Żyje żyje

Jednak te 60km'ów jak na moj nieprzystosowany organizm to troszke za dużo jak się okazało :) troche sobie lipy narobiłem, ale jak dla mnie to dobra lekcja i przy okazji motywacja, żeby potrenować i dać wam w kość :)

Sorry panowie, że tak na końcu wyszło i dozobaczenia następnym razem już z dużo lepszą kondychą :D

Kurde no było fenomenalnie, serio. Bardziej mnie brzuch od śmiechu bolał niż nogi od pedałowania :) Ja tez przepraszam, że musiałem się troszkę wczesniej odłączyć. Obiecuje, że następnym razem nie nawalę. PS. No i muszę postawić browara pewnemu osobnikowi. I tak lepsze to niż oddać rower ;P ufff :D

PS.Swoje foty tez wrzuce na neta. Chyba nawet tam gdzie Bendus tylko musze założyć konto. Cierpliwości. Zrobie to dzisiaj za jakies pare minut :)

A w ogole to co sie stało Marker? Źle sie poczułeś czy jak? Wszystko już w porządku?

Link do moich fotek http://siwy84.fotosik.pl/albumy/378936.html

Nie wiem czemu od końca się wstawiły, nie opanowałem jeszcze tego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...