Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nikt inny się nie zgłosi (a na to się zapowiada), ewentualnie innym przypasuje wersja niedzielna, to będzie można pojechać w niedzielę. W tej sprawie zapraszam na gg: 494340 (wieczorami)

A może dzisiaj chce ktoś zrobić kółeczko? Planuję Trasę Pabianice - Ldzań - Kolumna (choć może się to zmienić zależnie od pogody, humoru itp.)

O 17.15 będę na krańcówce 99 na Retkini. Zapraszam.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Siema! Kurde mnie to dopiero wcięło ;) W niedzielę jeśli dopisze pogoda to jakąs krótką przejażdżkę można by zaliczyć. Tylko tak delikatnie bo na razie jeździłem dwa razy do miasta załatwiać sprawy. Może 20 km w sumie :D

Dziś byłem i wiaterek, jak się jechało pod niego, ostro dawał, ale za to był taki odcinek, gdzie bez pedałowania 40km/h ;) Ktoś jutro jedzie? Dawno nie byłem w południowej Łodzi, mianowicie: Chocianowice, Ruda, Górna, Zarzew, Olechów (to już trochę wschód). Wiśniowa Góra? NIgdy nie byłem.

Koledzy, koledzy, spokojnie :D Ja jestem ze Zgierza. Zanim ja się na Rudzką dotelepię to minie 1.5 godziny :P Może łagiewniki/arturówek? Ustawka mogłaby być tu koło tych dwóch domków drewnianych gdzie wypływa źródełko. Co Wy na to? To taka luźna propozycja. Jeśli chcecie się pobujać gdzieś dalej to najwyżej ja odpuszczę, ale nie ukrywam, że z chęcią poznałbym nowe twarze łódzkiej sceny XC :D

PS.Oczywiście jeśli nie będzie takiego wiatru jak dzisiaj bo to masakra...Temp ok, ale jak wracałem z miasta z ksero to jak jechałem na prostej, na takim odsłoniętym terenie to jak zawiało mocniej to mi kiere skręciło ;)

No elegancko się robi. Ja namówie jeszcze kusaka żeby pojechał. Tempo emerytalne bo ja nie wyrobie za bardzo szybszego. Tak jak pisałem miałem sporo przerwy przez problemy kardiologiczne i dopiero wchodze w normalny rytm wysiłkowy. Godzina? Nie wiem tak z rana ale bez przesady. Jakaś 10? 11? A gdzie zbiórka to ja się dostosuje.

No to może np. jeśli ktoś z Łodzi zechciałby się zabrać, to np. 10.30 przed bramą ogrodu botanicznego. Stamtąd przez park na zdrowiu na Teofilów i Nową Gdynię do Zgierza. Tam powiedzmy przed McDonald'em moznaby zgarnać Ciebie, siwy. Nie wiem ile zajmie dojazd tam, ale powiedzmy około 11.15 powinniśmy/powinienem być (ja na 100% jadę, więc po prostu czekaj do skutku :confused: ). Potem stacja Zgierz Północ i jak najszybciej w las.

siema!

co ustawka jakaś jutro? do grotnik? ja to bym może też się bujnął dzis mialem pierwsze wyjście w sezonie ale przezylem wiatr na otwartej szosie hehe:)

jakbysmy nie przekroczyli 70 km dystansu i tempo niezabójcze to ja bym sie tez zabrał... :D

Jak dla mnie ... BOMBA :D W razie jakbym zaspal czy cos i bym nie zdazyl powiedzmy na ta 11.15 przed McDonalda to bede czekal na stacji zgierz północ.To prawie przed moim blokiem. Mam jednak nadzieje, że spokojnie wstanę i zdążę się wyszykować i dojechać. Ty masz jakieś ograniczenia czasowe jeśli chodzi o jutrzejszy wypad? Bo ja to tak nie za długo będę mógł. Musze zrobić animacje jakiegoś ludzika na wtorek,a o animacji mam małe pojęcie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...