silenoz Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 dzieki wielkie Ecia za porady, w takim razie zabieram terenówke i ognia:) Pixon ma rację,musimy sie przekonać sami. Albo bedzie megagit wyjazd albo polegniemy w hałdzie piachu hehe:DDD Wish us luck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki ... i czekam na relację Pozdrówko dopingujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam Panowie i Panie. Właśnie wróciłem z działki i czekam na kolejną ustawkę w Łodzi Piszcie kiedy i gdzie ;] będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Czas na następną ustawkę co by dni nie tracić. Sobota godz. 11.00 miejsce: Jana Pawła II(Al.Włókniarzy)/Pabianicka. Wycieczka do Pabianic, wjazd na czerwony szlak. Prowadzący do Tuszyna, Wiskitna i dalej nie pamiętam gdzie. Dystans ok. 100 km. Oczywiście musi być dobra pogoda. Nie tak jak ostatnio wiatr i zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 śmiem przypomnieć, jutro masa spotykamy się na pasażu shillera jak zawsze o 18;00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dla retkińczyków zbiórka 17.15 pod Statoilem na retkińskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Czy miałby ktoś z szanownych forumowiczow ochotę na kolejowo-rowerowe pożegnanie sezonu wakacyjnego w przyszłą sobotę? Wymyśliłem sobie dojazd pociągiem do Tomaszowa Mazowieckiego, a potem jazda na trasie Smardzewice (zalew) - Niebiekie Źródła (rezerwat) - Jeleń (bunkier) - Spała - Konewka (bunkier) - Inowłódz - Spała - Tomaszów i z poworotem do Łodzi pociągiem. W tempie spokojnym, relaksacyjnie i ogólnie miło. Jeśli zebrała by się jakaś liczniejsza grupa, to mogłoby byc wesoło. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jaki koszt takiej wycieczki należało by brać pod uwagę. Mowa oczywiście o jeździe pociągiem Wstępnie mogę się na coś takiego pisać, o ile pogoda będzie dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ja również jestem za o ile pogoda będzie w miarę cacy i mój wspaniały promotor nie będzie przypadkiem chciał mnie widzieć na uczelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dojazd do Tomaszowa (z przesiadką w Koluszkach) to coś koło 10 - 14 zł zależnie od tego, czy do Koluszek łapiemy się na osobowy, czy pospieszny. Ceny oczywiście podaję dla biletu normalnego, więc z legitymacją bedzie taniej. Do tego 4.50 za rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 (...) w przyszłą sobotę? Wymyśliłem sobie (...) Chętnie bym się pisał na taką traskę ale niestety nie w przyszłym tygodniu, gdyż w weekend jestem na targach w Warszawie. Ale za dwa tygodnie, chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 hmmm, autem tam wychodzi 120 km w obie strony około 28 złociszy za paliwo ...w kilku już koszty spadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Zależy tylko ile osób będzie chętnych, bo jeśli więcej, to może by kłopot z zabaraniem się. Ja niestety nie dysponuje samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 do mojego wchodzi maks 3 osoby +rowery, sprawdzone empirycznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 A mamy wstępnie grupę czteroosobową. Ewentualnie ktoś (ja + ewentualnie dalsze osoby, jeśli się zgłoszą) pojechałby pociągiem i umówilibyśmy się już w TM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Dzisiaj widziałam mała grupkę rowerzystów między Włókniarzy/Wielkopolską, jedna osoba była w stroju "Born", był tam ktoś od nas z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Prognozy pogody na najbliższy tydzień nie wyglądają niestety zbyt zachęcająco - w sobotę ma lac, więc może jakiś inny termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2007 bendus poczekamy zobaczymy. Pati Na pewno nie my ponieważ my w tym czasie byliśy gdzieś pod Rąbieniem i wychodzilismy na prostą po 30 km błądzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Pogoda wydaje się poprawia. To jak? Jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 w sumie ja sie mogę bujnąć to bedzie teren, nie? ale zaznaczam ze ja raczej autkiem najwyżej się gdzies na miejscu spotkamy pozdr eee mała poprawka z powodów pogodowych jednak robimy lokalny objazd terenowy za pabianice czerwony szlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 To jak? Są jacyś chętni, bo od tego zależy jak zaplanuję jutrzejszy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ja z chęcią bym się wybrał, bo tereny koło Spały , Tomaszowa, Inowłodza bardzo fajne, ale niestety jutro, jak będzie pogoda, lecę z kolegą na górę Kamieńsk (wyprawa oczekująca na realizację od 2 lat), więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Nikt się nie zgłosił, więc może uda się za tydzień? Ja sobie jutro pojadę sam w inne miejsce, a Spała w przyszły weekend, jeśli pogoda pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 dojazd pociągiem do Tomaszowa Mazowieckiego, a potem jazda na trasie Smardzewice (zalew) - Niebiekie Źródła (rezerwat) - Jeleń (bunkier) - Spała - Konewka (bunkier) - Inowłódz - Spała - Tomaszów i z poworotem do Łodzi pociągiem. W tempie spokojnym, relaksacyjnie i ogólnie miło. Jeśli zebrała by się jakaś liczniejsza grupa, to mogłoby byc wesoło. Co Wy na to? Pogoda jakby się trochę klaruje, więc ponawiam swoją propozycję. Termin: sobota 15.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A może być niedziela? Ja będę akurat w Tomaszowie u teściów i będę miał rower ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.