Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Mod Team

Niedziela, zapowiadają że bedzie ciepła. Dlatego warto byłoby wyskoczyć gdzieś na wycieczkę.

Myślę, że można a nawet trzeba by było zwiedzić trochę zachodniej częsco łodzi. Pisząc to mam na myśli:

Aleksandrów Łódzki, Kazimierz, Lutomiersk, Janowice, Kolumna, Pabianice, Konstantynów Łódzki i dalej już do Łodzi.

Droga szczerze przyznam nie wiem jak wyglada. Wiem jedno, że przez całe ok. 100 km powinnien nas prowadzić czerwony szlak o ile go nie zgubimy.

Jak ktoś chętny to zapraszam ok 11 przed castoramą na zgierskiej bądź też na ulicę Liściasta róg Włókniarzy.

Godzina zbiórtki może ulec zmianie. To samo jest z miejscem. Zawsze można się dogadać co do wyjazdu.

• Mod Team
Niedziela, zapowiadają że bedzie ciepła. Dlatego warto byłoby wyskoczyć gdzieś na wycieczkę.

Myślę, że można a nawet trzeba by było zwiedzić trochę zachodniej częsco łodzi. Pisząc to mam na myśli:

Aleksandrów Łódzki, Kazimierz, Lutomiersk, Janowice, Kolumna, Pabianice, Konstantynów Łódzki i dalej już do Łodzi.

Droga szczerze przyznam nie wiem jak wyglada. Wiem jedno, że przez całe ok. 100 km powinnien nas prowadzić czerwony szlak o ile go nie zgubimy.

Jak ktoś chętny to zapraszam ok 11 przed castoramą na zgierskiej bądź też na ulicę Liściasta róg Włókniarzy.

Godzina zbiórtki może ulec zmianie. To samo jest z miejscem. Zawsze można się dogadać co do wyjazdu.

W takim razie ponawiam próbę przejazdu tego oto szlaku.

TERMIN: *4.08.2007 tj. sobota

*jeżeli komuś nie pasuje to można się zawsze dogadać i przełożyć na niedziele.

Pisać w tym temacie kto chętny.

• Mod Team

Ok. Trójka użytkowników za niedzielą w takim razie może być niedziela. Oby nie padało.

Myślę, że godz. 12.00 będzie dobra. A co do miejsca to się jeszcze zastanowię. Najlepiej według mnie by było się spotkać w Aleksandrowie łódzkim. Jednak z własnego doświadczenia wiem, że tam może co druga osoba nie trafić.

Więc proponuje Włókniarzy/Limanowskiego.

Niedziela 12,00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...