silenoz Napisano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ok, jutro tj czwartek, 16:00 castorama robimy ten zielony szlak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Oczywiście, wszystkich chętnych zapraszamy Pogoda dopisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Niedziela, zapowiadają że bedzie ciepła. Dlatego warto byłoby wyskoczyć gdzieś na wycieczkę. Myślę, że można a nawet trzeba by było zwiedzić trochę zachodniej częsco łodzi. Pisząc to mam na myśli: Aleksandrów Łódzki, Kazimierz, Lutomiersk, Janowice, Kolumna, Pabianice, Konstantynów Łódzki i dalej już do Łodzi. Droga szczerze przyznam nie wiem jak wyglada. Wiem jedno, że przez całe ok. 100 km powinnien nas prowadzić czerwony szlak o ile go nie zgubimy. Jak ktoś chętny to zapraszam ok 11 przed castoramą na zgierskiej bądź też na ulicę Liściasta róg Włókniarzy. Godzina zbiórtki może ulec zmianie. To samo jest z miejscem. Zawsze można się dogadać co do wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Wstępnie wchodzę w to, tylko, że jeszcze nigdy na raz nie pokonałem 100km, zrobiłem 80km i było ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Jedziemy coś jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 siema Kolego Pixon coś w sobote montujemy?może ktos jeszcze by sie dołaczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diafora Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 To ja też się piszę! Tylko kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 khe khe, ano ja dziś zrobiłem sobie solówkę po wzniesieniach łódzkich w sumie niecałe 80km Pogoda idealna diafora, tez jeżdzisz po naszych łódzkich (bez)drożach? pozdrawiam silenoz http://silenoz.bikestats.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Też się chętnie dołączę do wycieczek preferencje: 0% asfaltu Czekam na termin i miejsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 2 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Niedziela, zapowiadają że bedzie ciepła. Dlatego warto byłoby wyskoczyć gdzieś na wycieczkę. Myślę, że można a nawet trzeba by było zwiedzić trochę zachodniej częsco łodzi. Pisząc to mam na myśli: Aleksandrów Łódzki, Kazimierz, Lutomiersk, Janowice, Kolumna, Pabianice, Konstantynów Łódzki i dalej już do Łodzi. Droga szczerze przyznam nie wiem jak wyglada. Wiem jedno, że przez całe ok. 100 km powinnien nas prowadzić czerwony szlak o ile go nie zgubimy. Jak ktoś chętny to zapraszam ok 11 przed castoramą na zgierskiej bądź też na ulicę Liściasta róg Włókniarzy. Godzina zbiórtki może ulec zmianie. To samo jest z miejscem. Zawsze można się dogadać co do wyjazdu. W takim razie ponawiam próbę przejazdu tego oto szlaku. TERMIN: *4.08.2007 tj. sobota *jeżeli komuś nie pasuje to można się zawsze dogadać i przełożyć na niedziele. Pisać w tym temacie kto chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ja mógłbym się pisać, ale raczej w niedzielę.. może zbiórka przed wejściem głównym na dworzec ł-kaliska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diafora Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Jak nie urok - to przemarsz wojsk sojuszniczych... W sobotę mam zajęcia do 16.30. Niedziela - wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Również w stronę niedzieli bym się skłaniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ok. Trójka użytkowników za niedzielą w takim razie może być niedziela. Oby nie padało. Myślę, że godz. 12.00 będzie dobra. A co do miejsca to się jeszcze zastanowię. Najlepiej według mnie by było się spotkać w Aleksandrowie łódzkim. Jednak z własnego doświadczenia wiem, że tam może co druga osoba nie trafić. Więc proponuje Włókniarzy/Limanowskiego. Niedziela 12,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 wlokniarzy/limanowskiego czyt. róg wlokniarzy/limanowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Buuuu aj a dopiero w poniedziałek będe w domu Nie poczekacie na mnie? A tak na serio - to czekam na jakies następne spotkanie, moze uda mi się wyrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Tak BTW> Co konkretne emotki doszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 kurczę no.. w poniedziałek nie mogę bo wyjeżdżam, początkowo miałem wyjechać we wtorek no ale nic, przeżyję ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 To jeźdzcie w niedzielę, a ja zabiore sie innym razem... na następnej ustawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 kusak nie mieszaj Ustawiamy się w niedziele, o godz. 12 w miejscu: róg Włókniarzy a Limanowskiego A Ciebie martinuz weźmiemy innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 niestety nie moge jechac, mam obiadek rodzinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 kusak miłego odpychania się - smacznego BTW... róg Włókniarzy / Limanowskiego ale który? Podobno są 4 hihi... sugestia: Stacja paliw BP mapka: http://adres.targeo.pl/Lodz,Limanowskiego,181/185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Heh znajdziemy się Może być i ten róg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Panowie czekam na następny meet Ile km robicie średnio na takim spotkaniu i w jakim tempie? ;] bo ze mną to tak średnio ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Tempo bardzo powolne a dystanse bardzo małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.