Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Okej. To wpisujcie sie tu co i jak. Mnie by najbardziej pasowalo wyjechac w godzinach - sobota rano (10-12) lub niedziela w podobnym zakresie czasowym. Tak zeby do popoludnia zrobic jakas traske i wrocic do domu. Moze byc ewentualnie od 9,ale o ktorej ja wtedy bede musial biedny wstac... :) Zeby jeszcze dojechac do Łodzi albo do Łagiewnik sam :) No nic - piszcie, piszcie. Coś razem ustalimy. Pozdrowerek.

---

W miare mozliwosci bylbym za niedzielą. Rozmawialem z moją panną i powiedziala, ze w niedziele z checia pojechalaby z nami. Ja teoretycznie w sobote tez jestem wolny wiec moge smignac i w sobote i w niedziele :) Piszcie co z Wami :) pozdro

• Mod Team

kusak - miałem być jednak poprzedniego dnia imprezowałem no i wróciłem o godzinie 4 do domu nad ranem. Więc naprawdę nie miałem siły wstawać na tą wycieczkę z PTTK. A jak tobie podobało się chociaż? :D

Więc słuchajcie jutro przygotuję mapę obrazową jak będzie się toczyła wycieczka w niedziele z PTTK. Ustalimy dokładnie kto przyjedzie a kto nie. Widze, że co niektórzy wyrywają się bardzo do jazdy w grupie co mnie bardzo cieszy.

siwy84 - co ty panne również zaraziłeś cyklozą :D?

Sobota też miło było by się spotkać jednak mi pasuje dopiero ok. 16 i mógłbym się wtedy podjąć roli przewodnika i objechać jakieś ciekawe miejsca w łagiewnikach może coś poza obręb Łagiewnik.

Jutro podam dokładiejsze informacje. Jak nie będzie odzewu to wam jeszcze na PW przypomnę :P

Pixon - nie musiałem zarażać, ona sama lubi trochę pojeździć co, nie będę ukrywał, bardzo mnie cieszy :D

Na chwilę obecną sobota g. 16 to za późno więc najwyżej zostanie niedziela. No chyba,że tak jak pisałem - w sobotę, ale wcześniej ktoś będzie miał ochotę wyskoczyć to ja jestem otwarty na propozycje :D

PS.Pixon, a jeśli ta niedzielna wycieczka będzie z PTTK to też o 9 wyjazd czy mógłby on być ciut później?

• Mod Team

Ok, ludzie w takim razie pomału do przodu zacznę wyjaśniać co i jak.

Sobota:

godzina zbiórki: 16.15 (dla spóźnialskich 15 minut zapasu; 16.30 - odjazd)

miejsce zbiórki: mostek w Arturówku

trasa: zależy jaka się wstawi grupa. Będę tak układał wycieczkę żeby wziąć pod uwagę każdego preferencje, a przynajmniej postaram się gdyż nie znam was prócz Gucia :wink: . Myślę, że ok. 30-50 km to jest max co może być. No chyba, że będziecie sobie życzyć coś więcej, to ze mną nie ma problemu. Drogę będę wymyślał już na miejscu, na pewno będzie wiodła po parku Krajobrazowym wzniesień łódzkich, jeżeli będzie miał ktoś życzenie poprowadzić wycieczkę gdzie indziej, proszę bardzo.

Niedziela:

godzina zbiórki: 9.00 (dla spóźnialskich 15 minut zapasu; 09.15 - odjazd)

miejsce zbiórki: Stary Rynek (tj. okolice kościoła na pl. Kościelnym)

trasa: Łódź=>Chechło=>Jadwinin=>Łódź

mapka z zaznaczonymi miejscowościami

beztytu322uqb6.jpg

zbiórka w sobotę odbędzie się na tym mostku, jakby ktoś nie wiedział o który dokładnie chodzi:

img2946wo2.th.jpg

siwy84 - nie jesteśmy w stanie zmienić godziny zbiórki niedzielnej gdyż tak się przyjęło i już. Gratuluje partnerki tak skorej do jazdy i zazdroszczę jednocześnie :)

kusak - wszystko zależy podobno od tego kto prowadzi te wycieczki, raz jest więcej terenu raz mniej. Ano grupa fakt mogło by być więcej młodych ludzi.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o pw lub posty w tym temacie.

Kurcze. To ja bede musial chyba o 6 wstac :D Przegięcie na maxa, ale sie postaram. Ja jak ja,ale moja ładniejsza połowa lubi pospać wiec nie wiem czy sie stawi. No zobaczymy. A co do soboty to nie obiecuje,ze sie pojawie. Troszke za pozno. Wiecie - sobota sprzyja też innym "aktywnościom" :D

PS.Taki maly OT. Wlasnie wrocilem od z Łodzi rowerkiem. Fajna sprawa taka jazda w nocy. No moze gdyby nie to, ze jakies 400m przed moim blokiem sie rozpadalo i zdazylo mi zmoczyc tylek. O w mordewindzie nawet nie mowie bo to standart :D

• Mod Team

Proponuję jeszcze zrobić taki manewr. Nie wiem czy wiecie, ale są dostępne naklejki:

http://allegro.pl/show_item.php?item=187565593

Mógłbym kupić kilka sztuk tego. Wtedy było by to tańsze, przyszło by wszystko na mój adres, a później na takiej ustawce bym wam sprzedał. Oczywiście wszystko legalnie, żadnych oszustw :wink: . Byśmy po prostu miniej zapłacili za przesyłkę. Pomysł uważam, że jest niezły. Jak ktoś zainteresowany to pisać do mnie pw lub na meila lub na gg.

Ja będę bankowo i w sobotę i w niedzielę, chyba, że mi rama całkowicie pęknie <_<

Jesli w sobote chcecie jechac o 16 to dla mnie za pozno. Do 14-15mam czas. No nic, najwyzej sie poucze :rolleyes: Jesli chodzi o niedziele to na 90% bede. Na 90% bo te 10% zostawiam sobie na jakies niezalezne ode mnie okolicznosci ;) PS.Niestety bede raczej sam (bez piekniejszej polowki), ale moze namowie 1 lub 2 kumpli - zobaczymy. W kazdym razie nie moge sie doczekac niedzieli ;) Pozdrowerek

Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale lepszy taki, niż żaden :)

Mianowicie, dzisiejsza wyprawa będzie w terenie. Czy wśród tych osób prócz mnie jest ktoś jeszcze, kto lubi śmigać szosą, nie wiem, ale się pewnie dowiem :P Chodzi mi oto, że w przyszłą sobotę lub niedzielę można byłoby się wybrać do Czarnocina, nad zalew. Możliwe, że ktoś wie gdzie to jest, a ktoś nie. Trasa w 100% szosa. Gdyby ktoś był chętny, to piszcie w tym temacie, ewentualnie na gg. Czasu jest sporo, to można jeszcze przemyśleć dokładnie co i jak. Długość całego przejazdu to ~50km, można przykładowo odbić jeszcze z trasy, w miarę naszych możliwości i sił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...