kusak Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 pixon - moze bede, wypatruj mojego szaleńczego niebieskiego krossa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 No to kusak będziemy Cię wypatrywali. Mam nadzieję, że zjawi się może ktoś jeszcze Ja na 100% będę. Naprawdę te wycieczki są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 kurcze, jak dojechac na ten rynek? to jest rynek balucki? jak nie to jakiś adres albo cechy charakterystyczne plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja przyznam szczerze, że w ulicach to jestem zielony Zagadaj na gg to postaram się jakoś wytłumaczyć Najlepiej powiedz na jakiej dzielnicy mieszkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 nie ma twojego gg w profilu - moje 7906740 - napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Panowie,a dzisiaj cos planujecie? A jak nie to moze cos w przyszly weekend ustalimy? W ten to ja zabalowalem. Wczoraj wieczorem wyszedlem, dzisiaj wrocilem ale rower jest zwarty i gotowy, czeka tylko az go dosiąde To co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 pixona nie było, gucio zrezygnował na poczatku i sam z 20-osobową grupą jechałem ;p siwy - w przyszły weekend powinno wypalić coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Okej. To wpisujcie sie tu co i jak. Mnie by najbardziej pasowalo wyjechac w godzinach - sobota rano (10-12) lub niedziela w podobnym zakresie czasowym. Tak zeby do popoludnia zrobic jakas traske i wrocic do domu. Moze byc ewentualnie od 9,ale o ktorej ja wtedy bede musial biedny wstac... Zeby jeszcze dojechac do Łodzi albo do Łagiewnik sam No nic - piszcie, piszcie. Coś razem ustalimy. Pozdrowerek. --- W miare mozliwosci bylbym za niedzielą. Rozmawialem z moją panną i powiedziala, ze w niedziele z checia pojechalaby z nami. Ja teoretycznie w sobote tez jestem wolny wiec moge smignac i w sobote i w niedziele Piszcie co z Wami pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 kusak - miałem być jednak poprzedniego dnia imprezowałem no i wróciłem o godzinie 4 do domu nad ranem. Więc naprawdę nie miałem siły wstawać na tą wycieczkę z PTTK. A jak tobie podobało się chociaż? Więc słuchajcie jutro przygotuję mapę obrazową jak będzie się toczyła wycieczka w niedziele z PTTK. Ustalimy dokładnie kto przyjedzie a kto nie. Widze, że co niektórzy wyrywają się bardzo do jazdy w grupie co mnie bardzo cieszy. siwy84 - co ty panne również zaraziłeś cyklozą ? Sobota też miło było by się spotkać jednak mi pasuje dopiero ok. 16 i mógłbym się wtedy podjąć roli przewodnika i objechać jakieś ciekawe miejsca w łagiewnikach może coś poza obręb Łagiewnik. Jutro podam dokładiejsze informacje. Jak nie będzie odzewu to wam jeszcze na PW przypomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Pixon - nie musiałem zarażać, ona sama lubi trochę pojeździć co, nie będę ukrywał, bardzo mnie cieszy Na chwilę obecną sobota g. 16 to za późno więc najwyżej zostanie niedziela. No chyba,że tak jak pisałem - w sobotę, ale wcześniej ktoś będzie miał ochotę wyskoczyć to ja jestem otwarty na propozycje PS.Pixon, a jeśli ta niedzielna wycieczka będzie z PTTK to też o 9 wyjazd czy mógłby on być ciut później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 sobota 16 mi pasuje, pytasz czy sie podobalo - podobało, ale myslalem ze bedzie bardziej terenowo : P (i ze grupa bedzie troche młodsza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Niestety siwy84, ale godziny wyjazdu nie da się przełożyć. Tak już jest ustalone w klubie, każdy ma to w pamięci i szczerze mówiąc nikt z nas (Pixon, ja, kusak czy ktokolwiek inny) nie mamy tu nic do gadania Co do ustawki w sobotę, to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ok, ludzie w takim razie pomału do przodu zacznę wyjaśniać co i jak. Sobota: godzina zbiórki: 16.15 (dla spóźnialskich 15 minut zapasu; 16.30 - odjazd) miejsce zbiórki: mostek w Arturówku trasa: zależy jaka się wstawi grupa. Będę tak układał wycieczkę żeby wziąć pod uwagę każdego preferencje, a przynajmniej postaram się gdyż nie znam was prócz Gucia :wink: . Myślę, że ok. 30-50 km to jest max co może być. No chyba, że będziecie sobie życzyć coś więcej, to ze mną nie ma problemu. Drogę będę wymyślał już na miejscu, na pewno będzie wiodła po parku Krajobrazowym wzniesień łódzkich, jeżeli będzie miał ktoś życzenie poprowadzić wycieczkę gdzie indziej, proszę bardzo. Niedziela: godzina zbiórki: 9.00 (dla spóźnialskich 15 minut zapasu; 09.15 - odjazd) miejsce zbiórki: Stary Rynek (tj. okolice kościoła na pl. Kościelnym) trasa: Łódź=>Chechło=>Jadwinin=>Łódź mapka z zaznaczonymi miejscowościami zbiórka w sobotę odbędzie się na tym mostku, jakby ktoś nie wiedział o który dokładnie chodzi: siwy84 - nie jesteśmy w stanie zmienić godziny zbiórki niedzielnej gdyż tak się przyjęło i już. Gratuluje partnerki tak skorej do jazdy i zazdroszczę jednocześnie kusak - wszystko zależy podobno od tego kto prowadzi te wycieczki, raz jest więcej terenu raz mniej. Ano grupa fakt mogło by być więcej młodych ludzi. W razie jakichkolwiek pytań proszę o pw lub posty w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kurcze. To ja bede musial chyba o 6 wstac Przegięcie na maxa, ale sie postaram. Ja jak ja,ale moja ładniejsza połowa lubi pospać wiec nie wiem czy sie stawi. No zobaczymy. A co do soboty to nie obiecuje,ze sie pojawie. Troszke za pozno. Wiecie - sobota sprzyja też innym "aktywnościom" PS.Taki maly OT. Wlasnie wrocilem od z Łodzi rowerkiem. Fajna sprawa taka jazda w nocy. No moze gdyby nie to, ze jakies 400m przed moim blokiem sie rozpadalo i zdazylo mi zmoczyc tylek. O w mordewindzie nawet nie mowie bo to standart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Pixon pisales do mnie na gg, ale mnie nie bylo. Podszedlem jakies 12 minut pozniej O co chodzilo? O wypadk w weekend? Jakby cos to na gg bywam od rana do 14-15 (potem szkola) i wieczorem od 21--> 24 (? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 W sobotę jeśli nie będzie deszczu, to się zjawię. W niedzielę jest to już mniej prawdopodobne, ale może, zobaczę Nie wiem tylko czy dobrze kojarzę ten mostek w Arturówku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jak wszystko pójdzie dobrze to w sobotę będę, w niedziele się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 takie tłumy w sobote ;p chyba sobie nie odmowie mimo ze powinienem sobie powtarzac do egzaminu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 19 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Proponuję jeszcze zrobić taki manewr. Nie wiem czy wiecie, ale są dostępne naklejki: http://allegro.pl/show_item.php?item=187565593 Mógłbym kupić kilka sztuk tego. Wtedy było by to tańsze, przyszło by wszystko na mój adres, a później na takiej ustawce bym wam sprzedał. Oczywiście wszystko legalnie, żadnych oszustw :wink: . Byśmy po prostu miniej zapłacili za przesyłkę. Pomysł uważam, że jest niezły. Jak ktoś zainteresowany to pisać do mnie pw lub na meila lub na gg. Ja będę bankowo i w sobotę i w niedzielę, chyba, że mi rama całkowicie pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jesli w sobote chcecie jechac o 16 to dla mnie za pozno. Do 14-15mam czas. No nic, najwyzej sie poucze Jesli chodzi o niedziele to na 90% bede. Na 90% bo te 10% zostawiam sobie na jakies niezalezne ode mnie okolicznosci PS.Niestety bede raczej sam (bez piekniejszej polowki), ale moze namowie 1 lub 2 kumpli - zobaczymy. W kazdym razie nie moge sie doczekac niedzieli Pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 no, to 4 osoby będą - zawsze coś w niedziele nie przyjadę - trza sie wyspać i pouczyć, pixon - do do naklejek, git pomysł, ja się pisze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale lepszy taki, niż żaden Mianowicie, dzisiejsza wyprawa będzie w terenie. Czy wśród tych osób prócz mnie jest ktoś jeszcze, kto lubi śmigać szosą, nie wiem, ale się pewnie dowiem Chodzi mi oto, że w przyszłą sobotę lub niedzielę można byłoby się wybrać do Czarnocina, nad zalew. Możliwe, że ktoś wie gdzie to jest, a ktoś nie. Trasa w 100% szosa. Gdyby ktoś był chętny, to piszcie w tym temacie, ewentualnie na gg. Czasu jest sporo, to można jeszcze przemyśleć dokładnie co i jak. Długość całego przejazdu to ~50km, można przykładowo odbić jeszcze z trasy, w miarę naszych możliwości i sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 @Pixon Zrób porządek w skrzynce @Gucio112 Po szosie, ale nie na kolarkach?, bo jak na kolarkach to ja odpadam w przedbiegach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Spokojnie, nie na kolarkach Na tych samych sprzętach co dzisiaj, góralach siwy84, jeśli nie zdążysz na 9 na Stary Rynek, to zapraszam na 11 na skrzyżowanie Piotrkowska/Piłsudskiego. Trasa nieznana, pewnie przejażdżka po mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 oki doki. Jednak bede sie staral w miare moich mozliwosci dojechac na 9 PS.W weekend majowy to nie wiem co bedzie, ale trasa 100% szosa to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.