Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda ze koniecznosc pracy w weekend mnie zatrzymala bo tez bym sie przejechal. Trasa do rezerwatu Parowy Janinowskie jest bardzo fajna ale zielony szlak omija rezerwat Struga Dobieszkowska a to rowniez znakomite tereny do jazdy rowerem. Ta trasa wyglada znacznie ciekawiej jesli sie ja pojedzie w/g mapy maratonu, ktory dzis mial byc w Lodzi. Przejechalem ta trase kilka razy i jest naprawde ok zarowno pod wzgledem widokowym jak i treningowym i naprawde jest sie gdzie zmeczyc. Mysle ze wlasnie ta trasa bede zamykal tegoroczny sezon ale to pewnie za kilka tygodni.

Czy w sobotę lub niedzielę byłby ktoś chętny na objazd trasy maratonu? W tempie średnio ślimaczym? :) W sobotę mam mało czasu nie ukrywam, planuję wyjechać z centrum miasta około 8.00-8.30 i wrócić około 12.00-12.30. Mam nadzieję, że 4 godziny wystarczą.

Jutro po południu planuję przejażdżkę w kierunku mniej więcej północno-zachodnim - taka rowerowa improwizacja z trasą. Jeśli ktoś miałby ochotę się przyłączyć, to zapraszam między 15.50 a 16.05 na róg Traktorowej i Aleksandrowskiej (obok Marhaby). Zakładam tempo spacerowe i powrót w okolicach 19.

Szeregowiec Siwy melduje swoja gotowosc do sluzby :D Moge troche posmigac w tygodniu (do 14) i w weekendy. Znam malo takich fajniejszych trasek wiec wolalbym jakby ktos cos zaproponowal. Ze swojej strony moge zaoferowac zwiedzanie lasu grotnickiego. Chyba troszke go znam :( Pozdro rowerowe. PS. Jak sobie radzicie z zimnem na rowerku? :) Jakies specjalnie ciuchy rowerowe czy standardowo bluzy i dluzsze spodnie? :) Tak sie tylko zastanawialem bo mi sie dzisiaj troszku zmarzło :)

W tą sobotę skasowałem tylne koło i zwichnąłem cztery palce u prawej stopy. Od tej pory mam kłopoty z chodzeniem, ale myślę, że w okolicach soboty bądź niedzieli wypadałoby wrócić na siodło i jakiś spacer zaliczyć (jeśli tylko uruchomię rower do tej pory). Spokojnie i bez szaleństw, bo nie wiem jak noga to zniesie. Myślę że może Grotniki i te rejony...

Ja się na weekend piszę. Napiszcie tylko gdzie i kiedy spotkanie, a ja się dostosuję. (Ewentualnie możemy ustalić coś na gg, ale będę dopiero ok 22)

---

Hmm... i nikt nie pisze. Trudno.

Ja jutro planuję trasę Zgierz - Jedlicze Łódzkie - Grotniki - Lućmierz - Rosanów - Ciosny - Biała - Głowa - Strumiany - Malinka - Zgierz (może ulec zmianie).

Pewnie już klasycznie nikt się nie pojawi, ale powiedzmy, że o 10 będę przez kilka minut czekał w Zgierzu na parkingu przed cmentarzem (rejon "Boruty"). Chętnych na wspólną przejażdżkę zapraszam :rolleyes:

A tak swoją drogą to przekroczyłem 400 postów :lol:

Hmm... i nikt nie pisze. (...)

Pewnie już klasycznie nikt się nie pojawi, (...)

Chętnie bym się przejechał, ale za dwie godziny idę na 10 godzin do szkoły. (Studia podyplomowe se wymyśliłem) i tak będę miał praktycznie co weekend, sobota, niedziela aż do marca. Także, rower sobie chyba postoi przez najbliższych parę miesięcy niestety.

Szkoda. To znaczy, że już sobie wspólnie w tym roku nie pojeździmy. Ale... to w imię wyższych celów, więc jesteś usprawiedliwiony ;)

A tymczasem... Jutro też planuję się przejechać, ale nie będę pisał gdzie i kiedy, bo ta forma się coś średnio sprawdza. Jak ktoś ma ochotę na wspólną jazdę, to niech odezwie się na GG: 494340

Tez mi brakuje ciuszków na rower i to jest ból. Niedlugo mam imieniny to moze zaproponuje rodzicielce zeby mi taki prezent sprawila B)

PS.Bendus sorki, ze wtedy nie odpisalem, ale cholera wylecialo mi z glowy zeby zajrzec na forum. W piątek mialem male spontaniczne wyjscie na rower, a w sobote to porządki w domu takze nawet czasu bym nie mial. Obiecuje poprawę ;) Pozdro.

PS2. W razie czego moje gg 3909846 - piszta. Nie mowie, ze zawsze pojade, ale tak bedzie latwiej i szybciej niz na forum. Na forum to najwyzej jakies wieksze ustawki bo zagladam tu PRAWIE codziennie :)

PS3. Jutro mam wolne i jesli nie bedzie burzy z piorunami to bym mogl sie przejechac. Kupie zapas chusteczek higienicznych i do przodu :P

• 5 miesięcy temu...

W ten weekend ja tez tak sredniawo bo nauke mam na wtorek :P Moze w niedziele,ale nic nie obiecuje. Jesli sie zbierze wiecej chetnych i narobicie mi ochoty to z checia sie przejade ;) Co Wy na to? :angry2: PS.Ale to dopiero w niedziele noooooo chhhhhyyyyyyyba, ze jutro kolo 11-12 :P jakby cos to moje gg 3909846 pisac w razie gwaltu ;p

• Mod Team

Jeżeli jesteście zainteresowani to jutro tj. Niedziela 15 kwietnia wybieramy się z ŁKTK w trasę. Zbiórka o 9.00 na Starym Rynku ul. Zgierska w Łodzi. Zaplanowana trasa to: Łódź->Lućmierz->Mikołajew->Łódź = ok. 65 km. Od razu mówię, że tempo nie jest duże, waha się w granicach 14/18 km/h, przeważnie średnie z tych wycieczek mam ok. 16 km/h.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam.

A co do reszty ustawek to pewnie można by było się gdzieś wybrać pojeździć w terenie, jednym słowem zżyć się z łódzką strefą xc zone :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...