Qamal Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Chodziło mi o to ze nikt nie popędza i nie mowi szybciej, szybciej . Kolega do zbierania tego co po nas zostało często się przydaje Oczywiście nie życzę tego nikomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Fakt ze najlepiej sie zjezdza za kims lepszym. Jak sie widzi jak cos przejechac i ze w ogole mozna to latwiej idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Fakt ze najlepiej sie zjezdza za kims lepszym. Jak sie widzi jak cos przejechac i ze w ogole mozna to latwiej idzie. Zgadzam sie w pelni, na mojej ulubionej zjazdowce zawsze mam kilka a nawet kilkanascie sekund lepszy wynik kiedy jade za kims lepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 panowie a moglibyście jakoś zsumować wszytsko nt zjazdów pod katem powyżej 50* i od razu podjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snellegazelle Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Jesli chodzi o trenowanie zjazdow to wazna jest technika hamowania. Hamuje sie przednim i tylnym hamulcem a ciezar ciala przenosi sie do tylo. W taki sposob nie tracisz przyczepnosci kola tylnego. Jak znajde jakis trudny zjazd to zjezdzam kilka razy i za kazdym razem staram sie byc szybsza. Jesli po stromym zjedzie nastepuje od razu stromy podjazd to z gory zmieniam przezutke na lzejsza (szacuje), bo na bardzo stromym podjezdzie zmiana przerzutki moze sie nie udac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 jesli to coś ułatwi to mowa o fosie zamkowej, jakieś 10metrów pod kątem około 70* w dół i potem 2 metry w górę pod podobnym kątem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.