slipknotfan Napisano 12 Listopada 2010 Napisano 12 Listopada 2010 Zastanawiam się nad wymianą moich Alexów DM24 na coś mocniejszego. Mówimy o rozmiarach 24''. to tak, nie patrze specjalnie na wagę przy kołach bo z doświadczenia wiem, że bardziej przyda się wytrzymałość w zamian za 100 gramów w te czy we wte ; ) Myślę o jakimś cudzie z Dartmoor'a, Fortress, Blizzard, Raider... Proszę o jakieś światłe rady. Pozdro ; D
Earl Napisano 12 Listopada 2010 Napisano 12 Listopada 2010 Widziałem dużo ludzi co mieli Double Tracki... Na temat dartmoora w wersjach 24" się nie chce wypowiadać bo mój znajomy ma fortressa ale w wersji 26". Powiedz ile możesz MAX przeznaczyć na te obręcze i mają być nówki czy używki? Mam blizzarda na przodzie ale 26" i powiem ci że na przodzie wytrzymuje lecz ja nie jeżdżę w streecie:] nie wiem jak jest z tyłem u blizzarda.
slipknotfan Napisano 12 Listopada 2010 Autor Napisano 12 Listopada 2010 Powiedzmy że tak z 60-70 zł bym mógł na jedną wydać. nową ; ) Fortress wydaję się chyba najkorzystniejszy, bo da się go bardzo tanio kupić i w dodatku jest lekki. Tylko nie wiem jak z wytrzymałością, 3-komorowy stożkowy Fortress czy 5 komorowy ale dużo cięższy blizzard...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.