slipknotfan Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Chciałbym się dowiedzieć jak rozkręcić moją kasetę, żeby z 9 zębatek zrobić singla. Dokładniej, jak wyjąć zębatki, nałożyć jakieś dystanse i żeby to mi się wszystko nie rozleciało. Pozdro i dzięki ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 12 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 hej, był już taki temat. Może to Ci wystarczy http://www.forumrowerowe.org/topic/79071-zebatka-zmiana-z-8-na-1/ pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slipknotfan Napisano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 No tak jakby niespecjalnie dużo mi to dało ; ) najbardziej byłoby przydatne, gdyby ktoś mi powiedział jakim zaklęciem (no, ew. narzędziem ; d) rozkręcić kasetę, żeby wyjąć zębatki i poukładać je po swojemu, czyli w moim przypadku, na kilka podkładek i singla ; ) z góry dzięki. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Zdejmujesz kasetę (klucz do kaset+bacik/stary łańcuch) i rozkręcasz/roznitowujesz. Potem wszystko rozleci się na częsci, wygrzebujesz z tej kupki zębatkę, którą chcesz założyć, dorabiasz dystanse, zakładasz na bębenek, przykręcasz i cieszysz się z SS. Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.