Artro Napisano 6 Grudnia 2010 Napisano 6 Grudnia 2010 No cóż, opinie na necie o Sigmach są bardzo skrajne... PC15 chyba ma niekodowany sygnał a Canyon ma. To póki co moje luźne dywagacje i nie ma co się nimi kierować. Będę chciał to w najbliższym czasie zweryfikować
Damiano Napisano 8 Grudnia 2010 Napisano 8 Grudnia 2010 Jestem zainteresowany trochę tańszym pulsometrem, a mianowicie Sigma PC9, w grę wchodzi jeszcze Sigma PC15 - czy opłaca się dokładać do tego drugiego. Będzie to mój pierwszy pulsometr i na razie wydaje mi się, że funkcje, jakie ma PC9 powinny mi wystarczyć, jednak chciałem się dowiedzieć, czy są różnice w jakości działania tych pulsometrów jeżeli chodzi o poprawność wskazań, nie gubienie sygnału itp.?
beskidbike Napisano 8 Grudnia 2010 Napisano 8 Grudnia 2010 Powinien działać tak samo, bo działa na tej samej zasadzie przesyłu sygnału. Ja z PC-15 nie mam i nie miałem nigdy problemów. Uważam ten model za najlepszy jaki Sigma ma w ofercie pod względem funkcji, ich dostepności, przydatności i guzikologii. Jest prosty w obsłudze, szybko można sprawdzić wszystkie parametry, jak równiez je zmienić. W innych m.in. modele Onyx nie mają takich mozliwości np. sprawdzenie czasów w poszczególnych strefach w czasie trwania treningu.
rokiZG Napisano 9 Stycznia 2011 Napisano 9 Stycznia 2011 Mam pytanie czy jakieś w cenie 200 ja PC 25 sa puslomtry co mozna dane wrzucic na kompa?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.