bartek Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam Mam na imie Bartek jezdze zarazielm ie rowerem kilka ladnych lat temu, ale w ostatnich 2 latach nie podhcodzilem do tego czysto treningowo. Moj rower to Kellys Imagine 2009. mam 22 lata 188cm wzrostu i waze ok 85kg.(dojde do 80kg) W ubieglmym sezonie mam za soba ok 2000 km i 6 startow Mazovia(zawsze w poblizu 150m w open) i PCPR Technicznie wydaje mi sie ze jestem dobrze przygotowany gorzej z sila i wytrzymaloscia. pracyje na basenie wiec moge zrobic 3 treningni na basenie i do 2 trenignow w terenie Tygodniowo. Moje marzenie n aprzyszly sezon to zblizyc sie pierwszej 50 w Mazovia(realne?) Dysponuje 3rowerami do startu Kellys Imagine 2009 na zimie Giant Rincon 2006 i mojej konstrukcji Wheller 28" z kolami szosowymi posiadam rowniez pulsometr i troche teori jak sie nim obslugiwac itd. Pytanie do was? Jakie trenigni powinienien sotoswac ? Czy trenign wytrzymalosciowy na progu tlenowym na rowerze i plywajac bedzie mial swoj efekt ? Czy moze ktos dorzuci cos od Siebei ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Poczytaj to basen - zbawienny wpływ na utrzymanie formy Resztę informacji znajdziesz na tym podforum Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.