Skocz do zawartości

[amortyzator] Rock Shox Tora 302 z Solo air L.O.

komar93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam z zapytaniem już jestem na etapie kupienia tego amortyzatora teraz tylko proszę o radę czy nie ma tu haczyka, że wersja 2000 albo coś w podobne.

Rower na 26 cal koła i v-brake potem zmienię na tarczówki.

Ważę 65kg amor ma być uniwersalny las/miasto

Czy nie zrobię błędu kupując tego amorka?

Link: http://allegro.pl/rock-shox-tora-302-lo-air-solo-manetka-kurier0zl-i1300682170.html

Napisano

Błędu może i nie zrobisz bo Tora to uniwersalny amor, który swoje zniesie ale za tą cenę to możesz spokojnie wyrwać nówki nowszych modeli a są na pewno bolączki starej tory usunięte. Inne golenie dół, inna korona, lżejsze.

Napisano

Dobra to sb odpada tylko problem w tym, że nic innego na allegro nie ma a jak są to z kontami po 0-2 pozytywy. Gdzie kupić/znajdziecie mi coś:-)?

Napisano

A może byś się przeszedł po sklepach stacjonarnych? jak będzie 20 zł drożej to i tak wychodzisz normalnie bo za przesyłkę nie płacisz. A może jeszcze montaż gratis będzie :D

Napisano

Epicon też fajny tylko rozmawiałem wczoraj z człowiekiem z serwisu i powiedział, że jak budżet 600-700zł to lepiej rock shox bo suntour to o klasę niżej jest.

Napisano
U mnie w stacjonarnym za Sida Race z pushlockiem życzyli sobie 2800zł ( allegro 1700zł ). Mała różnica, prawda?

No widzisz... Jak jak kupowałem swojego Epicona to na Allegro najtaniej był za 449, a ja kupiłem za 350. Nowego, z niedociętą sterówka i dwuletnią gwarancją, na miejscu, bez kosztów wysyłki, tutaj też nie widzisz różnicy? Ja mu nie każe kupować, tylko zawsze warto się zorientować. Często jak się kupuje w "cztery oczy" można dostać upusty w sklepach :down:

Napisano

Przedtem jak miałem na oku raidona air to byłem w sklepie i 600zł chcieli, dlatego przez internet wolał bym kupić lecz jak postraszyli mnie sb to już nie wiem;-(

Nic na allegro ciekawego nie ma.

A ten amor co myślicie?

http://allegro.pl/am...1304499709.html

Dobry sprzedawca chyba.

O ten amor właśnie ujeżdżam tylko w wersji 120-140mm.

Poziom Recona albo wyżej

Dobry sprzedawca.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Cześć!

Też chcę kupić sobie nowy amorek i zastanawiam się nad Torą 302 sl l.p solo air.

Wiem że to amorek powietrzny, ale słyszałem że jest dla cięższych osób, a ja waże 42 kg.

Czy nie będzie dla mnie za twarda? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...