eryk_kartman Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Witam wszystkich, Mam takie pytanie, Nie mieszkam juz w polsce 6 lat i tak sobie wlasnie wymyslilem ze wpadne w czasie wakacji na jakis tydzien - moze 2, no i chcialbym ten czas spedzic na rowerze jezdzac tu i tam. Mieszkam w Krakowie wiec w gory nie mam daleko, Mam kilka opcji na mysli i poradzcie mi co bylo by lepsze Czy pojechanie w jedno miejsce i objezdzanie okolicy czy moze z miejsca na miejsce - bede mial kierowce co mi graty bedzie wozil tak ze sakw nie musze miec No i w obu wypadkach co byscie polecili ? Powiem ze na rowerze jezdze juz troche i chialbym cos w miare technicznego - z duza iloscia single trackow itp Dodam ze rozpatruje tez opcje na cos bardziej lagodnego - tak zeby z dziewczyna objechac. mam na mysli traski dzienne w granicach 50 km. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sputnik Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam! Sam osobiście korzystam z tej strony: www.gsbc.cba.pl Znajdziesz tam wiele ciekawych tras okolic Bochni (więc rzut beretem od Krakowa). Podane są trasy terenowe i asfaltowe, bardzo ciekawe swoją droga i dobrze przemyślane - to muszę autorom przyznać. Swoją drogą ciekawą mają inicjatywę - chca przejechać Główny Szlak Beskidzki rowerem. Powodzenia im życze. Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.