steeev Napisano 11 Listopada 2010 Napisano 11 Listopada 2010 Witam. Byłem wczoraj na przejażdżce moim rowerkiem z tym właśnie amorem, i wszystko było git, dopóki nie wróciłem do domu Kiedy próbuje zablokować amortyzator, nic, zero reakcji, cały czas jest najbardziej miękki. Dodam jeszcze że na trasie wszystko działało jak należy. Co może być przyczyną i jak to zlikwidować? Proszę o odpowiedzi
kubzys Napisano 14 Listopada 2010 Napisano 14 Listopada 2010 a kiedy wróciłeś do domu i próbowałeś zblokować go to efekt sprawdzałeś stojąc przy rowerze i naciskając na kierę czy siadłeś na rower i się przejechałeś? mówisz że na trasie wszystko chodziło jak należy. tylko powiedz jak to wyglądało naprawdę. chodzi mi o to czy jak go blokowałeś to rzeczywiście robił się prawie sztywny czy po prostu wydawało ci się że wszystko chodzi?
Mod Team Puklus Napisano 14 Listopada 2010 Mod Team Napisano 14 Listopada 2010 W XCR czesto psulo sie pokrętło od blokady wiec możliwe ze i ciebie to spotkalo.
steeev Napisano 15 Listopada 2010 Autor Napisano 15 Listopada 2010 Okej dzięki za chęć pomocy, problem załatwiony. Podniosłem pokrętło od regulacji twardości i przekręciłem tę całą zębatkę dalej w prawo i się normalnie zblokował. Możliwe że po prostu coś przeskoczyło i amor nie działał jak należy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.