tomulus Napisano 12 Listopada 2010 Napisano 12 Listopada 2010 Zaproponowałbym CUBE Acid , używany z 2010r, bardzo dobry stan, cena hmm 1800zł ale to chyba ponad Twoje siły. no kto wie? może i do wiosny potanieje i będzie za 999zł ?!
berkas97 Napisano 12 Listopada 2010 Napisano 12 Listopada 2010 A ja proponuję malucha - KUMPLE SIĘ PO*RAJĄ! Za tą cenę kupisz sobie ich ok. 7-8 (zakładając że po 200 zł [wyższa matematyka ]). Dostałeś już w obydwóch tematach (brzydko mówiąc) w piz*u rad i propozycji a ty: "radźcie dalej". Na innym forum już byś został obrzucony obelgami i pewnie byś się na wszystko obraził. Bym zaproponował coś, ale już tyle zostało wymienione że nic więcej (prawdopodobnie) ciekawszego nie znajdziemy. Jak dla mnie temat do zamknięcia.
Dawid422 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Napisano 13 Listopada 2010 i jak zawsze temat do zamkniecia...wielkie dzieki ps;juz nie potrzebuje Waszej pmocy-sam sobie znajdę LEPSZY rower.
kubek20 Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Wątpię jak kupisz to się pokaż, pewnie rama 23", 2 amory i tarcze za jedyne 300 zł no co za okazja tego nie można będzie przepuścić !
Dawid422 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Napisano 13 Listopada 2010 a poco mam sie kolejny raz pokazywać jezeli jak tylko napisze nowy temat to od razu go zamykaja ?
kubek20 Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Jak widzisz jeszcze nie jest zamknięty, twoja wina że chcemy go zamknąc (1 temat by wystarczył). Raport poszedł
Dawid422 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Napisano 13 Listopada 2010 a co ja niby takiego tu robie ? ..nie znam sie na tym i szukalem u was pomocy (myslalem ze po tych dwoch miesiacach mojej nieobecnosci jak napisze nowy temat to go nie zamkna)-mylilem sie. Raport poszedł -dzieki za pocieszenie
kubek20 Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Jak się nie znasz do dlaczego sam kupisz lepszy rower ?
Dawid422 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Napisano 13 Listopada 2010 no-jezeli mi nie chcecie dalej pomóc to sam musze cos znalezc-myslalem ze temat przetrwa do wiosny ale niestety nie zamykajcie tego tematu ...na razie nie bedziemy rozmawiac a na wiosne moze beda nowe rowery i mi jeszcze cos podpowiecie (jak usuniecie to i tak na wiosne napisze taki sam temat)
Andrew Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Drogi Dawidzie! Proszę Cię, żebyś nie dramatyzował. W mojej ocenie popełniłeś błąd w ogóle zakładając ten temat, wiedząc, że fundusze na zakup nowego sprzętu uzyskasz dopiero za pół roku. Przez ten czas tyle się zmieni, że porady kolegów nie będą już aktualne. Wiem, że miło się ogląda rowerki i marzy(tak, każdy kiedyś miał 13 lat, wielkie marzenia i zerowe możliwości), że kiedyś będzie się właścicielem jednego z nich, ale BEZ PRZESADY - zamiast prosić o pomoc forum, możesz wejść na allegro i wybrać rowery z przedziału cenowego np. od 500 do 1200zł i będziesz mieć moc zabawy. I na dodatek co kilka dni pojawią się nowe aukcje Dobrze zostało powiedziane, że zakup na wiosnę jest złym pomysłem, zwłaszcza, że Twoje potencjalne fundusze będą ograniczone. Czy wiesz, że zimowa cena może być niższa nawet o 300zł? Sugeruję, żebyś nie kupował roweru na wiosnę, lecz wczesną jesienią. Wtedy pojawiają się ciekawe promocje, a i pogoda pozwoli na wypróbowanie nowej maszyny. Obrażanie się,stwierdzenie "znajdę sobie lepszy", dramatyzowanie - to właśnie pokazuje Twoją dojrzałość, a raczej jej brak. Z takim podejściem nie wróżę Ci dobrej współpracy z forumowiczami. Tematu specjalnie nie zamykam, żebyś nie miał powodu do płaczu. A resztę kolegów bardzo proszę o oszczędzanie klawiatury i wyrozumiałość dla dziecka.
Minor Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 no-jezeli mi nie chcecie dalej pomóc to sam musze cos znalezc-myslalem ze temat przetrwa do wiosny ale niestety nie zamykajcie tego tematu ...na razie nie bedziemy rozmawiac a na wiosne moze beda nowe rowery i mi jeszcze cos podpowiecie (jak usuniecie to i tak na wiosne napisze taki sam temat) Otwórz ale jeżeli można prosić (myślę że nikt się nie obrazi za to, nawet administracja bo może i robię czarny marketing ale on chyba większy..) na jakimś innym forum. Nie męcz tu chłopaków. Masz odpowiedzi i moim zdaniem wystarczy Ci. Do wiosny na 99% nic się nie zmieni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.