Skocz do zawartości

[zakończenie sezonu] Singletrack pod Smrkem 07.11.2010

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Ahoy!

Było tak.

Ja: Daid kończymy sezon na Smrku.

Daid: Ano kończymy.

Lektura pogody na kilku portalach pokazała, że ostatnie dni słońca przypadną na 07-08.11.2010.

I TO BYŁA NAJWIĘKSZA POMYŁKA :mellow:

Na miejscu byliśmy ok godz 10. Szybkie przebieranko i już w deszczu ruszyliśmy. Ale co tam, pod Beczką było jeszcze ok.

A później http://picasaweb.goo...dSmrkem7112010#

I coraz gorzej ...... jeśli chodzi o temperaturę i wszech obecną wodę. Na asfaltowym podjezdzie w połowie trasy woda, wszelkie możliwe dziury pozalewane.

Jak to rzekł BraveHart, "Pogoda jest piękna, iście szkocka".

Jak już się trochę człowiek przesuszył i wracało czucie w stopach wpadało się w kolejną dziurę z wodą.

Widoki w lesie mega, my na górce a las w dole totalna mgła. Niskie chmury i iście epickie klimaty. Wypatrywaliśmy troli ale migneła tylko sarenka.

Na trasie spotkaliśmy trzech ziomali którzy niebieskim lecieli ze Świeradowa. Po rozmowie z nimi stwierdziłem, że ludzie z wielkopolski normalni nie są :). W końcu sam jestem farbowana pyra.

Ahia i w Świeradowie podobno mieli nieco inną pogodę. W Novym Mieście pod Smrkem padał deszcz, w Świeradowie dla odmiany śnieg.

Pozdrowienia dla Chłopaków z Leszna.

Podsumowanie. Było pięknie!!!

Pełny sukces - jestem zdrowy ...... jeszcze!

Temperatura do zniesienia szkoda, że było mokro. Mimo wszystko jechało mi się znacznie lepiej niż w lipcu przy +30 stopniach.

Wszystkie foty http://picasaweb.goo...dSmrkem7112010#

Mój team partner jezdzi tak rzadko, że to mogłoby być uznane jako zakup do jednorazowej jazdy;)

Marcin zawsze zostawia część siebie na singlu:D

Powtarzając za Marcinem, było naprawdę ekstra!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...