MarcinGoluch Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ahoy! Było tak. Ja: Daid kończymy sezon na Smrku. Daid: Ano kończymy. Lektura pogody na kilku portalach pokazała, że ostatnie dni słońca przypadną na 07-08.11.2010. I TO BYŁA NAJWIĘKSZA POMYŁKA Na miejscu byliśmy ok godz 10. Szybkie przebieranko i już w deszczu ruszyliśmy. Ale co tam, pod Beczką było jeszcze ok. A później http://picasaweb.goo...dSmrkem7112010# I coraz gorzej ...... jeśli chodzi o temperaturę i wszech obecną wodę. Na asfaltowym podjezdzie w połowie trasy woda, wszelkie możliwe dziury pozalewane. Jak to rzekł BraveHart, "Pogoda jest piękna, iście szkocka". Jak już się trochę człowiek przesuszył i wracało czucie w stopach wpadało się w kolejną dziurę z wodą. Widoki w lesie mega, my na górce a las w dole totalna mgła. Niskie chmury i iście epickie klimaty. Wypatrywaliśmy troli ale migneła tylko sarenka. Na trasie spotkaliśmy trzech ziomali którzy niebieskim lecieli ze Świeradowa. Po rozmowie z nimi stwierdziłem, że ludzie z wielkopolski normalni nie są . W końcu sam jestem farbowana pyra. Ahia i w Świeradowie podobno mieli nieco inną pogodę. W Novym Mieście pod Smrkem padał deszcz, w Świeradowie dla odmiany śnieg. Pozdrowienia dla Chłopaków z Leszna. Podsumowanie. Było pięknie!!! Pełny sukces - jestem zdrowy ...... jeszcze! Temperatura do zniesienia szkoda, że było mokro. Mimo wszystko jechało mi się znacznie lepiej niż w lipcu przy +30 stopniach. Wszystkie foty http://picasaweb.goo...dSmrkem7112010# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Czy na wypadzie obowiązywał zakaz korzystania z błotników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Pytaniem na pytanie. Czy zawsze wozisz ze sobą błotniki lub czy kupowałbyś błotniki dla jednorazowego wypadku podczas którego błoto będzie lub też nie? Obawiam się, że tu potrzebne były by nie tyle błotniki co kompletne owiewki jak w motocyklach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 8 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Normalnie zazdrość zżera- Marcin, przez Ciebie muszę tam pojechać. A widoki to faktycznie mega http://picasaweb.google.com/104404674422220537770/SingletrackPodSmrkem7112010#5536847619945324002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dlaczego do jednorazowej jazdy? Będzie śmiganie tylko na singlu w Czechach albo wcale? Błoto w przedziale i w ustach to nie jest mój klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Mój team partner jezdzi tak rzadko, że to mogłoby być uznane jako zakup do jednorazowej jazdy;) A widoki to faktycznie mega http://picasaweb.google.com/104404674422220537770/SingletrackPodSmrkem7112010#5536847619945324002 Marcin zawsze zostawia część siebie na singlu:D Powtarzając za Marcinem, było naprawdę ekstra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 8 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No wycieczka bardzo fajna. Muszę obowiązkowo w przyszłym roku tam zajrzeć Co do pogody, to mówią, że na rower jest tylko pogoda dobra i bardzo dobra. Wy mieliście tą dobrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ja tylko śledziłem zajączka, w nic mnie nie wrobicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Oczywiście- zajączka. Musiałeś go mieć bardzo blisko siebie- tego zajączka oczywiście. Ważne ,ze ciemno nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Hej chłopaki a czy przypadkiem tam na dole nie wije się gdzieś spływalna górska rzeczka? Jeśli tak to za rok się wybiorę na 2 w jednym, inaczej z Warmii nie ruszę tyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.