paprocki Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Tytułem wstępu witam wszystkich, gdyż to mój pierwszy post na tym forum. Szukam roweru, który posłuży mi jako środek dojazdu do pracy, także tej zimy. Przeglądając aukcje szczególnie wpadł mi w oko używany Giant X-Sport 3.0. Jednak to moje amatorskie oko może nie dostrzegać istotnych wad tego roweru dlatego proszę o wypowiedzenie się na temat tego egzemplarza, czy jest z nim wszystko w porządku itd. Moją drugą rozterką jest rozmiar ramy (22"), czy to nie sprawi większego problemu facetowi o wzroście 177 cm? Cena wydaje się być atrakcyjna w porównaniu do katalogowej. Ewentualnie mam do dyspozycji bardzo skromne 700 złotych na sprzęt. Może Państwo doradzą mi lepszą opcję? Uprzejmie proszę o zabranie głosu.
cynamon Napisano 8 Listopada 2010 Napisano 8 Listopada 2010 Ten Giant będzie dla Ciebie za duży, nawet do jazdy miejskiej.
Gilevich Napisano 9 Listopada 2010 Napisano 9 Listopada 2010 Do jazdy po mieście może lepiej kupić jakąś używaną szose? Na krakowskie podwórko powinien wystarczyć b'twin vitamin tylko nie wiem czemu nie jest dostępny aktualnie na stronie Decathlonu. Dużo jeździsz po mieście? I najważniejsze czy będziesz go przypinał na ulicy czy przechowywał w bezpiecznym miejscu? Tak na szybko znalezione, http://allegro.pl/super-szosowka-bianchi-za-dobre-pieniadze-i1303356417.html nie wiem jaki rozmiar i czy będzie pasował ale cena fajna i gdzieś w małopolsce;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.