Grabarz Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Pochwalony! Mieszkam od jakiegoś czasu blisko lasu. Rowerów ci u mnie był dostatek (tak myślałem). Zacząłem z czasem zwiedzać sobie rekreacyjnie swoje okolice (lasy otomińskie). Czasem na prawie-przełajóweczce na ostro, czasem na fullu do enduro. Po jakimś czasie stwierdziłem, że jazda fullem po okolicy to jak jazda czołgiem po ulicy, a ostra przełajóweczke nie wszystko z kolei pozwala przejechać. Złożyłem sobie sztywnego stalowego singla... Tak się zastanawiam, ilu nas może w Trójmieście być? Czy udało by się jakąś singlową ustaweczkę zrobić? Ujawnijcie się, jeśli łaska POSTRO! Gr
Walter Napisano 12 Listopada 2010 Napisano 12 Listopada 2010 Ja mam singla do miasta go poskładałem Jestem ze śródmieścia Gdańskiego.
Grabarz Napisano 12 Listopada 2010 Autor Napisano 12 Listopada 2010 Ooo! Już coś, a raczej ktoś. Nie wiem jednak, czy doprecyzowałem - mnie o singlowanie po lesie chodzi. Da się na Twoim choć XC poćwiczyć?
rastatajm Napisano 12 Listopada 2010 Napisano 12 Listopada 2010 O tej porze to pełno singli znajdziesz w klubach...
Walter Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 Mój sprzęt do miasta jest, po górkach nie da rady
gdy Napisano 13 Listopada 2010 Napisano 13 Listopada 2010 ja smigam na SS w terenie ale niestety jestem z Krakowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.