slawex17 Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Witam. Chciałbym się zapisać do klubu kolarskiego, jednak wcześniej chciałbym dowiedzieć się jak wyglądają treningi i różne sprawy, fundusze itp. zasady przyjmowania.(rekrutacji) jeżeli ktoś jest w klubie, to proszę o przybliżenie tematu
borowka Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Jestem we Flocie wygląda to następująco: - treningi odbywają się co weekend ( w sezonie na rowerach, w zimę ogólnorozwojówka w klubie) - składki 20 zł - jeśli chodzi o rekrutację, to trzeba "zabłysnąć" na jakimś wyścigu jako "cywil", a ktoś na pewno was zauważy. Ja osobiście dostałem się do Floty poprzez moją dobrą koleżnakę
slawex17 Napisano 8 Listopada 2010 Autor Napisano 8 Listopada 2010 a jak ze sprzętem tj. rower. jakieś konkretne wymagania? w jakim wieku się tam dostałeś? chodzi mi gównie, a właściwie tylko o kluby MTB. cross - country
borowka Napisano 8 Listopada 2010 Napisano 8 Listopada 2010 dostałem się tam prawie rok temu, na rower wymagań (przynajmniej u mnie) nie ma, za to mam zniżki w określonych sklepach
Ufoludek Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Wszystko zależy od klubu, bo do amatorskich nie ma raczej problemu się dostać, wystarczy przyjść i powiedzieć. Do takich poważniejszych może być troszke ciężej ale też raczej bez większych problemów. Wszystko chyba rozbija się o renomę samego klubu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.