Skocz do zawartości

[rower] Tani sprzęt do jazdy extremalnej

turbodymomen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

krótko i na temat z tym rowerem ekstremalnie nie da się jezdzić. no chyba że masz na myśli jakie czekają cie niebezpieczeństwa na tym rumaku:P jedynie jaka przeszkodę pokonasz to krawężnik;P i ewentualnie po lesie pojezdzisz:).Musisz troszke więcej kasy przeznaczyć:) Tu chodzi o twoje bezpieczeństwo..

Napisano

pewnie autor temetu poszukuje nowego roweru choc nie pisał.

Mysle ,że Kross To wiadomo (najlepsza jakosc/cena) ,ale to jest ciężka "krowa".Waży niewiele mniej co rowery do DH czy FR, moze zastanów się nad czymś innym.

To jest swietny rowerek ,rama z cro-mo (stral chromowana) wytrzymała i lekka:

http://allegro.pl/nowy-rower-prodigy-9-81-kolory-wyprzedaz-i1291974708.html

Jeśli bd. chciał miec przezutkę z tyłu bądz z przodu nie jest to wielki koszt,osobiscie polecam bika.

A jesli nie straszna ci uzywka:

http://allegro.pl/rower-street-dual-trial-leader-fox-bialo-czarny-i1307423265.html

Napisano

wiesz co tak na poczatek to przypakuj. Sadzac po "wymiarach" to watpie zebys zrobil glupiego bunnyhopa na 15kg rowerze. Poczekaj jeszcze z rok/dwa doskladaj troche kasy i kupisz fajny sprzet ktory bedziesz mogl przynajmniej w jakims stopniu wykorzystac. A jezeli jestes napalony na juz to polecilbym bmx. Mniejszy, lzejszy latwiej sie kreci tricki a za 1k znajdziesz juz calkiem znosny sprzet.

Napisano

Mysle ,że nie będzie chciał czekac az tyle, poza tym im wczesniej zacznie tym lepiej.

Jak napisał na początku ,szuka roweru do ostrzejszej jazdy. W takim razie pewnie i las wchodzi w grę takze BMX się nie nada. Ja polecam Prodigy ,który wczesniej wymieniłem, nada się do wszystkiego.

PS: Proszę o autora tematu o podanie dyscypliny jaka chce uprawiac na rowerze, czyli:

-DH

-FR

-Dirt

-Street

-XC

-itd.

Napisano

Moim zdaniem sign 2 ds to bardzo dobry sprzęt do rozpoczęcia przygody z ostrzejszą jazdą. U mnie w mieście paru dzieciaków sobie sprawiło (nawet 1 ds) i bardzo dobrze sobie na nim radzą. Sprzęt jest w bardzo dobrej cenie.

A tak w ogóle to kolego musisz bardziej określić/opisać styl jazdy który chcesz uprawiać, wtedy Ci rzetelnie odpowiemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...