kpmc Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jak w tytule-interesuję się kupnem widelca a coraz więcej widać Marcoków z 2009, które (gdyby nie to że to "nowe marcoki") by mi odpowiadały... Wiadomym raczej jest że roczniki 2008 to lipa...ale nie słyszałem konkretnych opinii o 2009... (sam miałem 55 R z 2008 i dosięgły mnie problemy z nim dlatego się rozstaliśmy). Jak to się ma do konkretnych modeli- 55 i 66 (zwłaszcza z ATA)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian1310 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Osobiscie nie mam tego amorka ,ale znajomy mówił ze im starsze tym lepsze choć tez słyszałem ,że 2008 jest nieudany. Moim skromnym zdaniem na pewno firma Marzocchi poprawiła się co do amorków bo pewnie dotarlo do nich ze modele 2008 nie wyszły zbyt dobrze. Sądze ,że nowsze modele powinny byc znacznie lepsze. Najlepiej poszukaj czegos ponizej 2008 (tylko pewnie b.trudno bd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Widelce 2010 przeszły dalsze zmiany konstrukcyjne, mające na celu uproszczenie konstrukcji i większą bezawaryjność. Ten rocznik ma chyba inne ślizgi a co do powietrzniaków to w bb było info przy teście 44ki że przekonstruowano komorę powietrzną redukując o połowę ciśnienie niezbędne do pracy spręzyny powietrznej. Mnie odradzano widelec z 2009 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 kup sobie Suntoura. prawie to samo ale nie trzeba dopłacać za marke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 kup sobie Suntoura. prawie to samo ale nie trzeba dopłacać za marke słusznie powiedziałeś, prawie. Jak w tytule-interesuję się kupnem widelca a coraz więcej widać Marcoków z 2009, które (gdyby nie to że to "nowe marcoki") by mi odpowiadały... Wiadomym raczej jest że roczniki 2008 to lipa...ale nie słyszałem konkretnych opinii o 2009... (sam miałem 55 R z 2008 i dosięgły mnie problemy z nim dlatego się rozstaliśmy). Jak to się ma do konkretnych modeli- 55 i 66 (zwłaszcza z ATA)? nie wiem czy to coś Ci pomoże, ale używam 44 2010. I trochę o niej piszę. nie chodzi o autoreklamę, ale innych tematów poza moim na forum za bardzo nie ma o tym amorze. http://www.forumrowe...rzocchi-44-rlo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterForce5 Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Jeśli chodzi o 888 to te z 2008/9 były nawet lepsze od tego co jest teraz, w przeciwieństwie do jednopółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.