robson88 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam, Może ktoś z Was orientuje się w którym sklepie rowerowym w Gdańsku, Gdyni lub w Sopocie jest teraz największy wybór butów spd? Nigdy nie kupowałem nic do roweru w Trójmieście i nie wiem gdzie się wybrać po buty, a podejrzewam, że wybór jest trochę większy niż u mnie w mieście (zwłaszcza teraz, pod koniec sezonu). Liczę też, że trafię na jakieś wyprzedaże czy przeceny Dodam, że interesuję mnie raczej buty z tańszego przedziału cenowego Z góry dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 na granicy Rumi/Gdyni jest bardzo duży sklep Żuchliński, maja buty shimano, scott, sidi,dosyć duży wybór, ale wysokie ceny, bynajmniej buty shimano są po tej "katalogowej" cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.