Genomen Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Szukam mocnego roweru na rozpoczęcie przygody freeridem, myślę o czymś podobnym do ironhorse'a, specialized jest trochę za drogi. Rower może być z zagranicy ale cena nie może przekraczać 5000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ten wychodzi 5000 i jest z zagranicy : http://store.btwin.com/vtt-freeride-velos-tout-terrain-rockrider-fr10-id_DUP10900_8127601.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Genomen Napisano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Szczerz mówiąc nie jestem przekonany jak za tą cenę. Najarałem się na IH a ich oficjalna strona nie działa. I teraz dylemat bo nie mam zamiaru przeznaczać takiej kwoty na coś czego nie jestem pewny. A może składać, porządne części łatwo teraz ściągnąć nawet z zagranicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.