pidzama Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam. od zawsze uwielbiałem jezdzic na rowerze, jednak teraz chce sie tym zajac bardziej profesionalnie. Zacząłem od kupna roweru znalazłem bardzo ciekawa oferte na allegro http://allegro.pl/caiman-blade-dual-i1297728375.html , teraz tylko czekam az przyjdzie paczka Przedewszystkim chciałbym, aby ktos wgłebił mnie w czesci, najlepiej jak najwiecej potrafi wiadomo ze wiem co to koło czy kierownica, ale np spotkałem sie z wyrazem hampel i nie wiem kompletnie co to jest ;/ interesuje mnie jazda po lesie, czasami gdzies skoczyc, wiadomo, nie na najwiekszej skoczni bo to nie jest do tego za mocny sprzet chyba ;P z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Hamulec;) witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Hampel to wicemistrz świata z 2010 r w żużlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Hampel to oczywiście hamulec. Tu masz słownik pojęć rowerowych, wszystko powinno tam być. Co do zagłębiania się w temat rowerów, po prostu czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj (forum oczywiście ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Zapraszam do lektury forum Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.