maciej1408 Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Witam!! Na przyszły sezon chce złożyć rower turystyczny na różne wycieczki itd. Mam w posiadaniu rower gtix currara (link do zdjęcia- http://www.rowery-wilex.pl/produkty/_10000/_700/670/1.jpg) I tu pojawia się pytanie. Bardziej opłaca się przerobić ten czy złożyć nowy? Mniej więcej rower musi mieć: -opony slicki,semi slicki, -bagażnik,jakaś torba czy kufer, -przedewszystkim nóżke (w tym akurat nie mam ) -błotniczki -wygodne siodło -światełka Głównie chodzi mi o to czy da się do tego roweru założyć rzeczy typu bagażnik na tył/przód itd.
Minor Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Wszystko co opisałeś spokojnie założysz... To czy kupisz nowy rower zalezy tylko od budżetu. Bo nie oszukujmy sie ten gtix nie jest wysokich lotów.
maciej1408 Napisano 3 Listopada 2010 Autor Napisano 3 Listopada 2010 No ja wiem że nie jest ale tu nie chodzi o trasy 500-800 km czy dłuższe tylko jednodniowe przejażdżki Ale słyszałem o czymś takim że do nie każdego roweru da się założyć bagażnik i się zastanawiam czym to idzie.. Aha i jeszcze jedno pytanko. Czy moge do niego założyć opony 1.75 ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.