Filus Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Siema, mam pytanie. Posiadał siodło od Fi'zi:k model bodajże nisene sport. Ostatnio podczas lotu zsuneła mi się noga z pedała i wylądowałem na siodełku. Rozległ się trzask i skonczyło się na pękniętym " szkielecie " siodła i połamanych prętach. Uderzenie nie było zbyt mocne... Zawiechy nawet nie dobiłem, lecz cięzar ciałą spoczął na tylniej cześci siodła. Moje pytanie brzmi... Czy jestem w stanie coś ugrać i prubować to reklamować, czy dać sobie spokój ?
Gość Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Siema, mam pytanie. Posiadał siodło od Fi'zi:k model bodajże nisene sport. Ostatnio podczas lotu zsuneła mi się noga z pedała i wylądowałem na siodełku. Rozległ się trzask i skonczyło się na pękniętym " szkielecie " siodła i połamanych prętach. Uderzenie nie było zbyt mocne... Zawiechy nawet nie dobiłem, lecz cięzar ciałą spoczął na tylniej cześci siodła. Moje pytanie brzmi... Czy jestem w stanie coś ugrać i prubować to reklamować, czy dać sobie spokój ? zależy jakie siodło... jaki koszt jest nowego. Spróbować można=to nic nie kosztuje
Filus Napisano 3 Listopada 2010 Autor Napisano 3 Listopada 2010 zależy jakie siodło... jaki koszt jest nowego. Spróbować można=to nic nie kosztuje Nowe to koszt około 140 zł... Zapewne kupie cos innego ale moze wczesniej warto sie pomęczyć i spubować coś ugrać
Gość Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Nowe to koszt około 140 zł... Zapewne kupie cos innego ale moze wczesniej warto sie pomęczyć i spubować coś ugrać a jakie było...
lajtspid Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Do stracenia nic nie masz. Nikt Cię nie pogryzie ani nie pobije za próbę reklamacji, a nóż widelec się uda. Warto spróbować.
Batman Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Panie! Mało się nie zabiłem! 10 szwów mam na tyłku - pokazać panu? To wada konstrukcyjna bo se spokojnie jechałem i pynkło jak z krawężnika zjechałem, jak mi uznają reklamację to nie wniosę sprawy do sądu o odszkodowanie na rehabilitację.
Filus Napisano 4 Listopada 2010 Autor Napisano 4 Listopada 2010 Haha dobra opcja, tylko wydaje mi się że skoro nie mam zaswiadczenia od lekarza o 10 szwach, to to nie przejdzie .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.