Skocz do zawartości

[siodło]

Filus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, mam pytanie. Posiadał siodło od Fi'zi:k model bodajże nisene sport.

Ostatnio podczas lotu zsuneła mi się noga z pedała i wylądowałem na siodełku.

Rozległ się trzask i skonczyło się na pękniętym " szkielecie " siodła i połamanych prętach.

Uderzenie nie było zbyt mocne... Zawiechy nawet nie dobiłem, lecz cięzar ciałą spoczął na tylniej cześci siodła.

Moje pytanie brzmi... Czy jestem w stanie coś ugrać i prubować to reklamować, czy dać sobie spokój ?

Napisano

Siema, mam pytanie. Posiadał siodło od Fi'zi:k model bodajże nisene sport.

Ostatnio podczas lotu zsuneła mi się noga z pedała i wylądowałem na siodełku.

Rozległ się trzask i skonczyło się na pękniętym " szkielecie " siodła i połamanych prętach.

Uderzenie nie było zbyt mocne... Zawiechy nawet nie dobiłem, lecz cięzar ciałą spoczął na tylniej cześci siodła.

Moje pytanie brzmi... Czy jestem w stanie coś ugrać i prubować to reklamować, czy dać sobie spokój ?

zależy jakie siodło... jaki koszt jest nowego. Spróbować można=to nic nie kosztuje

Napisano

zależy jakie siodło... jaki koszt jest nowego. Spróbować można=to nic nie kosztuje

Nowe to koszt około 140 zł... Zapewne kupie cos innego :D ale moze wczesniej warto sie pomęczyć i spubować coś ugrać

Napisano

Nowe to koszt około 140 zł... Zapewne kupie cos innego :P ale moze wczesniej warto sie pomęczyć i spubować coś ugrać

a jakie było...

Napisano

Panie! Mało się nie zabiłem! 10 szwów mam na tyłku - pokazać panu? To wada konstrukcyjna bo se spokojnie jechałem i pynkło jak z krawężnika zjechałem, jak mi uznają reklamację to nie wniosę sprawy do sądu o odszkodowanie na rehabilitację.

:P:devil::confused::thumbsup::icon_mrgreen:

Napisano

Haha dobra opcja, tylko wydaje mi się że skoro nie mam zaswiadczenia od lekarza o 10 szwach, to to nie przejdzie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...