Skocz do zawartości

[amortyzator przód] marzocchi bomber marathon race

widzim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie zna/używa ktoś takiego amorka ??

allegro

Warto się tym zainteresować ?? Bardzo proszę o opinie jak i rady odnośnie ewentualnego zakupu.

Siedzę godzinami na allegro i szukam czegoś dobrego do mojego nowego składaka. Mam powiedzmy maksymalnie 1100zł na wydanie z tendencją jak najmniej...

Amor powędruje do biało-czerwonego Sunna więc kolorystyka jest równie ważna jak względy techniczne.

Napisano

własnie robierałem mojego poprzedniego amora bo rebe sprzedaje i potrzebuje cos na jakis czas to był dosc niski bo exr to amor ma na liczniku 25 000 serwisu do dzis nie widział dzis przeczyszczony jutro zalany i bedzie jeździć mam pisać cos wiecej

a ten co dałeś wygada na bardzo zadbanego....

Napisano

czyli uważasz, że warto ??

Jak do tej pory nie mam żadnych doświadczeń poza Skarebem. Tak jak już pisałem wcześniej, szukam czegoś w miarę lekkiego a i bardzo cenionego technicznie. Ten Bomber podoba mi się wizualnie, coś takiego innego... Wszyscy dookoła mają Rebę a ja chciałbym może jakiś inny :icon_lol:

Naprawdę muszę się zastanowić, dzięki za info

Napisano

:thanks: no własnie te 100 parę garam a jak dużo znaczy...

Próbuję złożyć Sunna poniżej 10 kg i liczę każdy szczegół :)

waga póki co to jedyny minus w tej opcji

Napisano

dlatego ja sprzedaje swoja unikatowa rebe z autografem włoszczowskiej a po to ze mam plan zejscia under 10kg pozatym kazdy mbike evo ma rebe wiec na 95% zawita sid:P

Napisano

Paweł już się nie chwal :thanks: A co do amorka to ja zdecydowanie bym wolał rebe za tak kasę można wyrwać uzywke w super stanie wiec warte zastanowienia... no i masz pewność kultury i jakości pracy ;]

Napisano
Paweł już się nie chwal A co do amorka to ja zdecydowanie bym wolał rebe za tak kasę można wyrwać uzywke w super stanie wiec warte zastanowienia... no i masz pewność kultury i jakości pracy ;]

0

no właśnie odnośnie Reby i jej okazyjnych cen jakoś mało przekonany jestem. Może mi się tylko wydaje ale te w okolicach 700zł wyglądają na troszkę zajechane albo mało zadbane. Z drugiej jednak strony nie znam się dlatego każdą opinię doświadczonych kolegów biorę pod uwagę :P

Pech... :D marzocchi się sprzedał, chyba zbyt długo się zastanawiałem

Napisano

Paweł już się nie chwal :wacko: A co do amorka to ja zdecydowanie bym wolał rebe za tak kasę można wyrwać uzywke w super stanie wiec warte zastanowienia... no i masz pewność kultury i jakości pracy ;]

a ja chce spróbować sida

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...