widzim Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Panowie zna/używa ktoś takiego amorka ?? allegro Warto się tym zainteresować ?? Bardzo proszę o opinie jak i rady odnośnie ewentualnego zakupu. Siedzę godzinami na allegro i szukam czegoś dobrego do mojego nowego składaka. Mam powiedzmy maksymalnie 1100zł na wydanie z tendencją jak najmniej... Amor powędruje do biało-czerwonego Sunna więc kolorystyka jest równie ważna jak względy techniczne.
pawelsystem Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 własnie robierałem mojego poprzedniego amora bo rebe sprzedaje i potrzebuje cos na jakis czas to był dosc niski bo exr to amor ma na liczniku 25 000 serwisu do dzis nie widział dzis przeczyszczony jutro zalany i bedzie jeździć mam pisać cos wiecej a ten co dałeś wygada na bardzo zadbanego....
widzim Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 czyli uważasz, że warto ?? Jak do tej pory nie mam żadnych doświadczeń poza Skarebem. Tak jak już pisałem wcześniej, szukam czegoś w miarę lekkiego a i bardzo cenionego technicznie. Ten Bomber podoba mi się wizualnie, coś takiego innego... Wszyscy dookoła mają Rebę a ja chciałbym może jakiś inny Naprawdę muszę się zastanowić, dzięki za info
pawelsystem Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 tak szzcerze zeby to ważyło 1500g to bym sie zastanawiał czy ci nie sprzatnąć tego sprzed nosa
widzim Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 no własnie te 100 parę garam a jak dużo znaczy... Próbuję złożyć Sunna poniżej 10 kg i liczę każdy szczegół waga póki co to jedyny minus w tej opcji
pawelsystem Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 dlatego ja sprzedaje swoja unikatowa rebe z autografem włoszczowskiej a po to ze mam plan zejscia under 10kg pozatym kazdy mbike evo ma rebe wiec na 95% zawita sid:P
robercik1904 Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Paweł już się nie chwal A co do amorka to ja zdecydowanie bym wolał rebe za tak kasę można wyrwać uzywke w super stanie wiec warte zastanowienia... no i masz pewność kultury i jakości pracy ;]
widzim Napisano 3 Listopada 2010 Autor Napisano 3 Listopada 2010 Paweł już się nie chwal A co do amorka to ja zdecydowanie bym wolał rebe za tak kasę można wyrwać uzywke w super stanie wiec warte zastanowienia... no i masz pewność kultury i jakości pracy ;] 0 no właśnie odnośnie Reby i jej okazyjnych cen jakoś mało przekonany jestem. Może mi się tylko wydaje ale te w okolicach 700zł wyglądają na troszkę zajechane albo mało zadbane. Z drugiej jednak strony nie znam się dlatego każdą opinię doświadczonych kolegów biorę pod uwagę Pech... marzocchi się sprzedał, chyba zbyt długo się zastanawiałem
pawelsystem Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Paweł już się nie chwal A co do amorka to ja zdecydowanie bym wolał rebe za tak kasę można wyrwać uzywke w super stanie wiec warte zastanowienia... no i masz pewność kultury i jakości pracy ;] a ja chce spróbować sida
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.