Woozek Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 a właściwie ultimatum:) Upatrzyłem sobie na allegro ten oto rower http://allegro.pl/rower-szosowy-widelec-carbon-i1300485116.html i normalnie się zakochałem. Pani krzyczy sobie za niego 1000zł. Czy warto? I jeszcze jedno myślicie że to rower oryginalny? Mam już jednego Cuba i bardzo ufam tej marce. Przepraszam jeśli zły dział ale jestem tu nowy:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam. Rower ciekawy. Czy się opłaca cieżko powiedzieć. Ja osobicie mogę powiedziec ze rower wygląda na w miarę świeży. Osprzet campy też nie byle jaki. Co ważne może być baza do rozbudowy i upgradu. Myślę ze jest godny uwagi. Jeśli nie chcesz dać za niego pełnego tysiąca to licz na to ze na aukcji nie pójdzie za wiecej i kupisz go taniej. No risk no Fun Lecz cóż miłośc nie wybiera jeśli naprawdę Ci się podoba... kup go. ps. zwróć uwagę na rozmiar!!! pozdrawiam xMekpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woozek Napisano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Właśnie dostałem maila od właściciela, że rower był składany. Tyle to sam się domysliłem:) ale sądzicie że z oryginalnych części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ... Hmmm ... To że rower był składany to tyklo dobrze o nim świadczy W domysle ktoś wlożyl w niego trochę pracy i mózgownicy żeby rower był dobry i lepiej dopasowany do potrzeb. Przez co też nie powtarzalny:D 99procen rowerów z forum to rowery jeśli nie składane to przynajmniej upgreadowane Myśle że wiem o co Ci chodzi... w kolarstwie części sie nie podrabia!!! nie mam nieoryginalnych części!!! to nie motoryzacja!!! Sam w poście wyżej zachęcam Cie do kupna pisząc ze rower jest dobry pod rozbudowę tzn do zmiany części tak aby był bardziej dopasowany do Ciebie. pozdrawiam xMekpx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebios Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 zejdziesz pewnie do 900zł jak zależy na kasie;] jak rama będzie ci pasowała to czemu nie:)zalezy ile masz wzrostu,ps. wygląd to nie wszystko:) i się jeszcze upewnij czy wszystko w 100% sprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.