kross123 Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ja chyba jestem już ślepy i nie widzę gdzie można pisać w Shoutbox-ie. Proszę o pomoc.Piszę w Mozilli spod Ubuntu, może tu coś nie bangla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 masz za mało postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross123 Napisano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ile ich trzeba mieć i jaki sens tego ograniczenia? Nigdzie nie mogę znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Listopada 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 spam. coś ci to mówi? napiszesz 20 sensownych postów, będziesz mógł korzystać z innych funkcji. Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: temat wyczerpany Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.