mazanexxx Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam! Mam takie pytanie a w zasadzie prośbę, u mnie w okolicy nie ma żadnych miejsc do fr dh dirt itp. Chciałbym porobić jakieś hopki, north shorty itp. Więc proszę o jakieś porady, fotki na ten temat bo nie wiem jak się za to wziąć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 1. Idź do obory 2. weź łopate 3. weź kilka desek 4. idź na pole sąsiada który ukradł Ci kota 5. wbij łopate w ziemie, przenieś na kawałek podłoża oddalonego o jakiś metr, dwa, wysyp tam ziemię 6. powtórz punkt powyżej kilka razy 7. ubij mocno ziemie 8. jeśli będzie się usypywać podeprzyj deskami 9. ubijaj ile wlezie, może jaka dziewoja Ci pomoże Bądź też użyj google, albo wyszukiwarki Opcja hard: pomyśl samodzielnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 10. Nie zapomnij zamaskować dołu z którego wykopałeś ziemie aby sąsiad miał niespodzianke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Kup/wynajmij kawal ziemi, kup/wynajmij koperke z operatorem(operator moze byc uzywany), powiedz operatorowi koparki zeby tu zagarnal, a tam wysypal.To wlasciwie tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ziomek chyba na poważnie pyta a Wy sobie jaja robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A wg mnie google nie boli, w tym samym czasie w którym pisał ten temat miałby odpowiedź np. http://www.sfd.pl/BUDUJEMY_HOPK%C4%98-t67902.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwachu Napisano 19 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jesli masz płaska miejscówke i chcesz zrobic dirta to rozpoczynasz od speed boxa wysokośc ok. 3.5 m następnie robisz hope np. z desek lub z ziemi wys.1.5 m szer.0.70 m dł. 1.5 m a lądowisko musi być troche wyższe np. 1.7m szer 2m dł. 2m a dla treningu zrób basen z gąbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.