Skocz do zawartości

[wyjazd]Singletrack pod Smrkem - zakończenie sezonu 2010

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich!

W przyszłą niedziele tj. 07.11.2010 wybieramy się z Daidem na zakończenie sezonu górskiego ;) 2010. Miejsce docelowe Singletrack pod Smrkem.

Ci co byli wiedzą co to za miejscówka, Ci co nie nie byli zapraszam a poznają bodaj najlepszą "sztuczną" traskę w tej części europy :D. Trasa znajduje się w Novym Miescie tj. 30km od Świeradowa Zdrój zaraz po stronie Czeskiej.

Na zachętę jeden z wielu filmów dostępnych w sieci

. Trasy są naprawdę rewelacyjne.

Są chętni?

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Szkoda, że to nie Rychlebskie. Dla mnie trochę za daleko. Ale życzę dobrej zabawy :-).

Ps:

Gdyby ktoś reflektował na wypad w świętokrzyskie, to można się jakoś zorganizować

Napisano

Premierze temat Rychlebskich tez się zastanawialiśmy ale tam jak będzie deszcz lub początki śniegu może być dość niebezpiecznie (sporo przejazdów kamiennych) z tego co widziałem.

Co do pogody na Smrku to o ile nie będzie lało powinno być ciekawie. Nawet przy delikatnym śniegu będzie tylko ciekawiej, a nadal bezpiecznie.

Obierajcie trasę na parking przy beczce, postaram się o dokładne współrzędne geograficzne dla jadących z nawigacją :thumbsup:.

Napisano

Wypad do Singltreka mam w planach gdzieś w 2011, pojechałbym teraz ale problem z dojazdem...

Do Świętokrzyskiego też bym się wybrał (nie wiem czy w ten weekend), które dokładnie tereny kolega ma na myśli? (są tam przynajmniej trzy obszary, z czego park świętokrzyski jest najmniejszy).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...