MarcinGoluch Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Witam Wszystkich! W przyszłą niedziele tj. 07.11.2010 wybieramy się z Daidem na zakończenie sezonu górskiego 2010. Miejsce docelowe Singletrack pod Smrkem. Ci co byli wiedzą co to za miejscówka, Ci co nie nie byli zapraszam a poznają bodaj najlepszą "sztuczną" traskę w tej części europy . Trasa znajduje się w Novym Miescie tj. 30km od Świeradowa Zdrój zaraz po stronie Czeskiej. Na zachętę jeden z wielu filmów dostępnych w sieci . Trasy są naprawdę rewelacyjne. Są chętni? Pozdrawiam! Marcin
premier2 Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Szkoda, że to nie Rychlebskie. Dla mnie trochę za daleko. Ale życzę dobrej zabawy :-). Ps: Gdyby ktoś reflektował na wypad w świętokrzyskie, to można się jakoś zorganizować
Kaspro Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Fajna sprawa, jak pogoda dopisze to dlaczego nie.
MarcinGoluch Napisano 1 Listopada 2010 Autor Napisano 1 Listopada 2010 Premierze temat Rychlebskich tez się zastanawialiśmy ale tam jak będzie deszcz lub początki śniegu może być dość niebezpiecznie (sporo przejazdów kamiennych) z tego co widziałem. Co do pogody na Smrku to o ile nie będzie lało powinno być ciekawie. Nawet przy delikatnym śniegu będzie tylko ciekawiej, a nadal bezpiecznie. Obierajcie trasę na parking przy beczce, postaram się o dokładne współrzędne geograficzne dla jadących z nawigacją .
adriansocho Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Wypad do Singltreka mam w planach gdzieś w 2011, pojechałbym teraz ale problem z dojazdem... Do Świętokrzyskiego też bym się wybrał (nie wiem czy w ten weekend), które dokładnie tereny kolega ma na myśli? (są tam przynajmniej trzy obszary, z czego park świętokrzyski jest najmniejszy).
premier2 Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 kwestia ustalenia miejscówki. Jestem otwarty na propozycje
MarcinGoluch Napisano 5 Listopada 2010 Autor Napisano 5 Listopada 2010 http://www.pinkbike.com/video/159912/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.