MrLonger Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Witam. Chciałbym złożyć mój pierwszy rower fundusze na wiele nie pozwalają, więc prosiłbym o ewentualną zamianę wymienionych części na tańsze a jakościowo zbliżone. Rama: Octane One void 3.0 Widelec: NS RNS 2 lub jakiś amor nie mam pojęcia jaki (liczę na jakieś propozycję) Kierownica: Ns Jalapeno Gripy: Ns Martin slim Mostek: Ns Quark pro s 2009 Stery: Octane One Warp 1 Siodło:United ULTRA SLIM PIVOTAL Sztyca: Dartmoor Fusion Zacisk: Accent Korby: Octane One 3PCS suport: Nie wiem liczę na jakieś propozycję Zębatka: Nie wiem liczę na jakieś propozycję Łańcuch: KMC/Octane one Light '10 Pedały: Octane One Static Koło przód: Piasta: Ns ROTARY Szprychy: DT Champion Black Obręcz: Dartmoor Raider [26"] Opona: Table Top Koło tył: Piasta: Ns Driver Coaster SS Szprychy: DT Champion Black Obręcz: Dartmoor Fortress [26"] Opona: Kenda K-Rad Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. P.S. Jeżeli ktoś posiada na sprzedaż w/w części (nowe, używane) bardzo proszę o kontakt mailowy.
Corratec Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Napisz ile chcesz przeznaczyć na ten rower,
MrLonger Napisano 1 Listopada 2010 Autor Napisano 1 Listopada 2010 Nie mam dokładnie wyznaczonego budżetu na ten rower. Z tych części, które wymieniłem wychodzi +,- 2100 zł (tylko nowe części). I myślę, że ta suma mnie jednak na dzień dzisiejszy przerasta. Dlatego chciałem, aby ktoś dobrze zorientowany w temacie podrzucił jakieś części tańsze a podobne jakościowo. Krótko mówiąc na rower jak na razie chcę przeznaczyć jak najmniej pieniędzy, ale oczywiście żeby nie był to totalny szmelc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.