YgreK Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Heya! Moja siostra chce sobie kupić rower. Głównie będzie to jazda po asfalcie, utwardzonych drogach leśnych. Nie jeździ dużo, raz w tygodniu dla przyjemności. Szukam dla niej roweru, z normalną ramą (tzn. nie damską - bo jej się nie podobają ). Siostra ma 172 cm wzrostu i 66kg wagi. Cena do 1500zł Mam nadzieję, że znajdziecie coś ciekawego. @edit. Fajnie by było, żeby był lekki. @edit 2 znalazłem coś takiego: www.mbike-rowery.pl/cross/crosser-sx.html co o nim sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogers781 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 W tej cenie szukałbym Vipera. Bardzo dobry stosunek cena-jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Kellys Axis: http://allegro.pl/listing.php/search?string=kellys+axis&category=16420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.