Moloch89 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 I jeszcze jedno pytanko czy lepiej będzie się jechać z przyczepką czy tylko z sakwami na bagażniku z tyłu i z przodu, przyczepki jeszcze nie mam więc proszę o pomoc bo nie mam porównania. Najlepiej jest sie tak spakować żeby wszystko pomieścić w tylnych sakwach, przednie sakwy robią duży opór powietrza. Przyczepka to strata kasy, jak nie ważysz więcej niż 100kg to nie ma sensu jej kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac85 Napisano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Najlepiej jest sie tak spakować żeby wszystko pomieścić w tylnych sakwach, przednie sakwy robią duży opór powietrza. Przyczepka to strata kasy, jak nie ważysz więcej niż 100kg to nie ma sensu jej kupować. Nie będę jej kupować mam możliwość pożyczyć więc pytam czy będzie mi lepiej z nią lub nie ja warze 60 kg mało ale tak ma być mniej do ciśnięcia pod górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac85 Napisano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A tu coś dla was na wesoło bo nie wiedziałem gdzie to wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.