Skocz do zawartości

[ Wyprawa ] wyprawa do Grecji 2011

tictac85

Rekomendowane odpowiedzi

ooooooooo może zamiast do Chorwacji pojade z Tobą :D:D, marzy mi się Grecce :D

Fajnie by było :) jak myślisz o tym poważnie ?? to co sądzisz o tych terenach jak Serbia, Kosowo.icon_exclaim.gif

Nie dość że dość niespokojnie :D to patrzyłem na mapkę terenu i mnóstwo tam gór

Więc zastanawiam sie czy nie było by dobrym rozwiązaniem z Chorwacji popłynąć gdzieś do Wenecji z Wenecji do Rzymu i dalej na dół Włoch i potem promem do Grecji następnie przez Grecję do Aten i to by był nasz cel końcowy bez stresu że nas zabiją albo zabiorą jako zakładników :)

73189_121159887944582_100001517131672_124262_783017_n.jpg

jak juz bym miał z Tobą jechać dalej.. to po pierwsze na pewno z poprzednią ekipą z forum pojedziemy na poludnie Chorwacji, do Dubrownika także wybrzezem a nie tak jak na mapie u Ciebie, pozniej ewentualnie Bośnia, Czarnogóra i Albania no i Grecja :D

Każdy chce , tylko ludzie nie rozumieją ,że niektórzy muszą dokumenty na studia poskładać w polowie lipca i muszą wyjechać albo jakoś 18 lipca , albo wrócić 13 lipca juz z wyprawy

Ludzie nie rozumieją że może ktoś z rodziny to zrobić

"ja bym mogl wyjechać coś w okolicach 5-12"

im wcześniej tym lepiej:) czyli 5 by pasował:thanks:

Promy z Włoch do Grecji odpływają z Wenecji /Rzym odpada/ ,Ankony lub Bari. Obie trasy bardzo atrakcyjne ale jazdy po górach w tym regionie nie unikniesz !

Jaki przewidujesz maksymalny czas trwania wyprawy ?

Czy wyżywienie ze wspólnej kasy czy indywidualnie ?

Czym powrót do Polski ?

gdzie byście chcieli przekraczać granice Czeską lub Słowacką mnie odpowiada przekroczyć ją w Cieszynie lub Chałupki (Czechy)

Trasę już mam wyznaczoną na Słowację i Węgry uwzględniając atrakcje turystyczne ale sam muszę powiedzieć że mało takich miejsc na Słowacji żeby powiedzieć ohmy.gif wow ale tu pięknie.

Witam. Trasa zaproponowana na obrazku pokrywa się mniej więcej na odcinku do Rzymu. Dalej jadę na północ Włoch, ale na odcinku do Rzymu możemy sobie towarzyszyć.

Niestety ale to co jest na mapce to była propozycja, na dzień dzisiejszy planuje trasę wzdłuż brzegu Chorwacji do Czarnogóry i potem do Grecji.

Planuje tak ze względu na innych uczestników wyprawy którzy chcą jechać.

Ale powiem szczerze, jeżeli nastąpi taka sytuacja że ludzie się wycofają z wyprawy to z miłą chęcią pojadę przez Włochy wszystko się już okaże za miesiąc, bo za miesiąc już będę mail kompletnie wszystko zaplanowane tak, aby zdążyć ze sponsorami i patronatami medialnymi.

Słuchajcie forumowicze był ktoś z was już w Grecji na rowerku ?? przydały by się cenne wskazówki . I jeszcze jedno pytanko czy lepiej będzie się jechać z przyczepką czy tylko z sakwami na bagażniku z tyłu i z przodu, przyczepki jeszcze nie mam więc proszę o pomoc bo nie mam porównania. icon_confused.gif

Fajnie by było wziąć udział w takiej wyprawie :)

P.S. Ile wynosi taka wyprawa?

po dokładnym obliczeniu drogi spodziewam się w jedną stronę 2300 km, ale może tak być że okaże się że faktycznie będzie tylko w jedną stronę i powrót pociągiem bo wszyscy zawsze są uzależnieni od czasu jaki mogą poświęcić na tego typu imprezę

Ja z mojej strony serdecznie zapraszam :)

po dokładnym obliczeniu drogi spodziewam się w jedną stronę 2300 km, ale może tak być że okaże się że faktycznie będzie tylko w jedną stronę i powrót pociągiem bo wszyscy zawsze są uzależnieni od czasu jaki mogą poświęcić na tego typu imprezę

Ja z mojej strony serdecznie zapraszam :)

Jeszcze jedno :P Jaką kwotę trzeba liczyc na taką wyprawę?

Dzięki za zaproszenie ale jeszcze muszę poczekać do pełnoletności :)

pozdrawiam :D

P.S. Jak tylko będę pełnoletni to na pewno wybiorę się w jakąś dalszą wyprawę :P

Jeszcze jedno :P Jaką kwotę trzeba liczyc na taką wyprawę?

Dzięki za zaproszenie ale jeszcze muszę poczekać do pełnoletności :)

pozdrawiam :D

P.S. Jak tylko będę pełnoletni to na pewno wybiorę się w jakąś dalszą wyprawę :P

Ja z doświadczenia wiem że na taką wyprawę wydam w czasie podróży jakieś 1500 zł sporo jem jak jadę a jedzenie drogie ale w 1000 można sie zmieścić ale to wtedy żyjesz oszczędnie.

A ja tam takiego zdania jestem ze na wakacjach się nie oszczędza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...