Adam620 Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 Witam ! Mam sprawę, ponieważ ostatnio znalazłem rower o marce Superior pierwsze słyszę o tej marce .. Co myślicie o tych rowerach, czy ktoś miał z nimi do czynienia ? A dokładniej chodzi mi o model SUPERIOR Team Racing MTB G7 model 2009. Z góry dzięki za odpowiedzi
PiterForce5 Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 W bB#6 2010 był test Superior-a 929 i trzeba przyznać że wypadł całkiem dobrze.
Mod Team michuuu Napisano 30 Października 2010 Mod Team Napisano 30 Października 2010 Sprzęt trącający 10 tysiaków, znaczy się wyższa półka.
Adam620 Napisano 30 Października 2010 Autor Napisano 30 Października 2010 a coś więcej ktoś wie ? mi szczerze mówiąc przypadł do gustu ładny wygląd, super osprzęt, waga w stosunku do ceny strasznie duża ale na szczęście ta cena mnie nie tyczy .. ale czy ktoś wie na temat ram czy pękają albo coś takiego ? mam nadzieję że jeszcze jakieś oponie się znajdą bo muszę kupić nowy rower ponieważ tyle już władowałem w mojego krossika a nadal z niego olbrzymi kloc więc czas na zmianę a kross zostanie treningówką
Cyprian Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 http://bikeboard.pl/index.php?d=sprzet&g=13&art=3930 Proszę bardzo google tez dużo mówi o rowerach:) A z tego co mi się obiło o uszy to bardzo chwalone ramy.
tomulus Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Witaj Widzę że mieszkasz w Śr.. W Poznaniu na Dębcu jest sklep, przedstawiciel z rowerami Superior. Osobiście chciałem złożyć rower na SUP jednak nie bylo rozmiaru, zbyt długo trzeba było czekać a w miedzy czasie kupiłem co innego. Powiem tylko że ramy wyglądają na bardzo dobrze wykonane, lekkie, spawy - lakier na wysokim poziomie (jesli mogę tak się wyrazić) Niestety mało osób na nich jeżdzi, szkoda że nie było rozmiaru. Teraz rama w pormocji kosztuje 999zł przynajmniej taką cenę podał mi koleś na początku września. Proponuje najlepiej przymierzyć. Rama jest dość długa w porównaniu do innych producentów dla danego rozmiaru.
Mod Team michuuu Napisano 31 Października 2010 Mod Team Napisano 31 Października 2010 Witaj Widzę że mieszkasz w Śr.. W Poznaniu na Dębcu jest sklep, przedstawiciel z rowerami Superior. Osobiście chciałem złożyć rower na SUP jednak nie bylo rozmiaru, zbyt długo trzeba było czekać a w miedzy czasie kupiłem co innego. Powiem tylko że ramy wyglądają na bardzo dobrze wykonane, lekkie, spawy - lakier na wysokim poziomie (jesli mogę tak się wyrazić) Niestety mało osób na nich jeżdzi, szkoda że nie było rozmiaru. Teraz rama w pormocji kosztuje 999zł przynajmniej taką cenę podał mi koleś na początku września. Proponuje najlepiej przymierzyć. Rama jest dość długa w porównaniu do innych producentów dla danego rozmiaru. Gdzie na Dębcu? Przybliż namiary.
tomulus Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Google > superior rowery Poznań > wyskakuje adres Proponuje zadzwonic wcześniej w sprawie rowerów, telefon jest chyba tylko komórkowy, w sklepie w wiekszości były rowery superior mtb sport do 3tys zł - od ronda tramwajowego czy kościoła to jakies 150m. W sumie to chciałem zakupić samą ramę i złożyć all pod siebie, nie pamiętam już dokładnie ale kupno całego roweru wychodziło jak dla mnie dziwnie drogo (patrząc na osprzet dla danego modelu). Może to była tylko moja sugestia. tom
Adam620 Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 dzięki wszystkim za odp. chyba się skuszę na ten rower
Cyprian Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Opisz wrażenia, bo też troszkę myślę o ramie tej firmy:)
Adam620 Napisano 5 Listopada 2010 Autor Napisano 5 Listopada 2010 okej jeśli kupię go to od razu po pierwszych jazdach opisze
tomulus Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 okej jeśli kupię go to od razu po pierwszych jazdach opisze Proponuje wcześniej zadzwonić i upewnić się czy sklep będzie czynny. Pojechałem w sobote, odbiłem się od drzwi. Na stronie http://www.superior.cz/pl/kolekcja-2011/extras/ nic nie ma na razie o kupnie samych ram na 2011, powinni jednak sprowadzić z 2010
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.