Skocz do zawartości

[rower] SUPERIOR Team Racing MTB G7 model 2009

Adam620

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Mam sprawę, ponieważ ostatnio znalazłem rower o marce Superior pierwsze słyszę o tej marce .. Co myślicie o tych rowerach, czy ktoś miał z nimi do czynienia ?

A dokładniej chodzi mi o model SUPERIOR Team Racing MTB G7 model 2009.

Z góry dzięki za odpowiedzi :icon_mrgreen:

Napisano

a coś więcej ktoś wie ?

mi szczerze mówiąc przypadł do gustu :P ładny wygląd, super osprzęt, waga w stosunku do ceny strasznie duża ale na szczęście ta cena mnie nie tyczy .. ;)

ale czy ktoś wie na temat ram czy pękają albo coś takiego ?

mam nadzieję że jeszcze jakieś oponie się znajdą bo muszę kupić nowy rower ponieważ tyle już władowałem w mojego krossika a nadal z niego olbrzymi kloc więc czas na zmianę a kross zostanie treningówką :icon_mrgreen:

Napisano

Witaj

Widzę że mieszkasz w Śr.. W Poznaniu na Dębcu jest sklep, przedstawiciel z rowerami Superior. Osobiście chciałem złożyć rower na SUP jednak nie bylo rozmiaru, zbyt długo trzeba było czekać a w miedzy czasie kupiłem co innego. Powiem tylko że ramy wyglądają na bardzo dobrze wykonane, lekkie, spawy - lakier na wysokim poziomie (jesli mogę tak się wyrazić) Niestety mało osób na nich jeżdzi, szkoda że nie było rozmiaru. Teraz rama w pormocji kosztuje 999zł przynajmniej taką cenę podał mi koleś na początku września.

Proponuje najlepiej przymierzyć. Rama jest dość długa w porównaniu do innych producentów dla danego rozmiaru.

• Mod Team
Napisano

Witaj

Widzę że mieszkasz w Śr.. W Poznaniu na Dębcu jest sklep, przedstawiciel z rowerami Superior. Osobiście chciałem złożyć rower na SUP jednak nie bylo rozmiaru, zbyt długo trzeba było czekać a w miedzy czasie kupiłem co innego. Powiem tylko że ramy wyglądają na bardzo dobrze wykonane, lekkie, spawy - lakier na wysokim poziomie (jesli mogę tak się wyrazić) Niestety mało osób na nich jeżdzi, szkoda że nie było rozmiaru. Teraz rama w pormocji kosztuje 999zł przynajmniej taką cenę podał mi koleś na początku września.

Proponuje najlepiej przymierzyć. Rama jest dość długa w porównaniu do innych producentów dla danego rozmiaru.

Gdzie na Dębcu? Przybliż namiary.

Napisano

Google > superior rowery Poznań > wyskakuje adres :)

Proponuje zadzwonic wcześniej w sprawie rowerów, telefon jest chyba tylko komórkowy, w sklepie w wiekszości były rowery superior mtb sport do 3tys zł

- od ronda tramwajowego czy kościoła to jakies 150m.

W sumie to chciałem zakupić samą ramę i złożyć all pod siebie, nie pamiętam już dokładnie ale kupno całego roweru wychodziło jak dla mnie dziwnie drogo (patrząc na osprzet dla danego modelu). Może to była tylko moja sugestia.

tom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...