EPO Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam. Czy posiadacie swoje opinie i spostrzeżenia na temat kasku Met Parachute ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Wprawdzie nigdy w nim nie jeździłem i nie miałem bezpośredniego kontaktu, ale również byłem nim zaintersowany. Ostatecznie zniechęcił mnie jeden z jego testów (jakiegoś zagranicznego portalu, nie mogę teraz znaleźć niestety), a konkretnie zdjecie - troszkę zniszczonej twarzy po tym, jak ochrona szczęki się oderwała podczas upadku Poza tym wydawał się być wygodnym i przyjemnym. Przed otarciami ochroni na pewno, ale jeśli planujesz jakieś "grubsze" gleby, to ja bym się obawiał tej odczepianej szczęki Mam nadzieję że choć trochę pomogłem (jako że nikt inny nie odpowiadał), pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Napisz do czego masz zamiar go używać. Jeśli chodzi o same kaski METa to jeżdżę od niedawna w Veleno i całkiem fajnie leży na głowie - jest głęboki i pewnie się trzyma głowy. Poza tym jak każdy kask METa objęty jest programem Crash Replacement no i łatwo kupić nowe gąbeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Mam ten spadochron od ok pół roku i jestem zadowolony. Co prawda głównie jeżdżę bez szczęki Gdybyś miał jakieś konkretne pytania to wal. Od siebie... dobrze leży na głowie - choć to bardzo względne bo każdy ma inaczej ukształtowaną dyńkę Dobrze by było abyś najpierw założył go na głowę, a dopiero kupił jak będzie dobrze pasował. Program Crash Replacement fajna opcja o ile kupisz garnek oficjalnie w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 sorki za podbijanie starego tematu, ale jestem ciekaw, czy ktoś z użytkowników tego kasku wyglebił się na twarz? Ta szczęka coś daje? Chciałem kupić full face'a, ale za ciężkie i za gorąco w nich... i tak się zastanawiam nad tym Para-chute teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.