Skocz do zawartości

[kask] Met Parachute

EPO

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Wprawdzie nigdy w nim nie jeździłem i nie miałem bezpośredniego kontaktu, ale również byłem nim zaintersowany.

Ostatecznie zniechęcił mnie jeden z jego testów (jakiegoś zagranicznego portalu, nie mogę teraz znaleźć niestety), a konkretnie zdjecie - troszkę zniszczonej twarzy po tym, jak ochrona szczęki się oderwała podczas upadku ;) Poza tym wydawał się być wygodnym i przyjemnym. Przed otarciami ochroni na pewno, ale jeśli planujesz jakieś "grubsze" gleby, to ja bym się obawiał tej odczepianej szczęki :)

Mam nadzieję że choć trochę pomogłem (jako że nikt inny nie odpowiadał),

pozdrawiam

Napisz do czego masz zamiar go używać. Jeśli chodzi o same kaski METa to jeżdżę od niedawna w Veleno i całkiem fajnie leży na głowie - jest głęboki i pewnie się trzyma głowy. Poza tym jak każdy kask METa objęty jest programem Crash Replacement no i łatwo kupić nowe gąbeczki.

• Mod Team

Mam ten spadochron od ok pół roku i jestem zadowolony. Co prawda głównie jeżdżę bez szczęki :icon_mrgreen: Gdybyś miał jakieś konkretne pytania to wal. Od siebie... dobrze leży na głowie - choć to bardzo względne bo każdy ma inaczej ukształtowaną dyńkę :) Dobrze by było abyś najpierw założył go na głowę, a dopiero kupił jak będzie dobrze pasował. Program Crash Replacement fajna opcja o ile kupisz garnek oficjalnie w sklepie :D

• 6 miesięcy temu...

sorki za podbijanie starego tematu, ale jestem ciekaw, czy ktoś z użytkowników tego kasku wyglebił się na twarz? Ta szczęka coś daje?

Chciałem kupić full face'a, ale za ciężkie i za gorąco w nich... i tak się zastanawiam nad tym Para-chute teraz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...