panavio Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Witam. Znudziło mi się xc i chciałbym w przyszłym roku przerzucić się na enduro. Czy na rowerze ht mnie dopuszczą? Dopuszczą do zawodów nie dodałem...
MateuszSzczecin Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 a dlaczego nie ? Sprawdz poszczegolne regulaminy imprez tam powinno być opisane, sam wiesz jak w xc/maratonach np. nie mozna jechać na węższych oponach jak 1,50
tobo Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 nie wiem o jakich zawodach enduro mówisz - chyba enduro trophy. wymogów sprzętowych nie ma zadnych, mozesz jechać nawet na łyżwach, to tylko i wyłącznie twój wybór wejdz na forum emtb.pl znajdz tematy dotyczące imprez, w razie wątpliwości pogadaj np z malauchem, moze byc tez ktokolwiek inny. ludzie tam znają sie bardzo dobrze, zawody w przeciwienstwie do polskich maratonow czy xc to imprezy półformalne; więcej w nich zabawy niż ścigania się. sprzęt? ludzie jadą w wyścigach enduro w większości na fullach, raczej ciężkiego kalibru (160 skoku i więcej), w ochraniaczach i fulfejsach.
panavio Napisano 29 Października 2010 Autor Napisano 29 Października 2010 Dzięki. Wreszcie wystartuje w zawodach.
gdy Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 oblukaj sobie zdjecia z ET to zobaczysz , że ludzie na HT tez startują . na szosówce może byc ciężko ale ja by była super lekka , tak z 6 kg , to mozna sobie całą traske przebiec z rowerem na ramieniu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.