endless11 Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Jak w temacie. Niestety byłem juz paru sklepach i nigdzie nie mogę znaleźć kasków tych firm czy ktos pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris69_ Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Widziałem jakieś GIRO w GoSporcie(Gdańsk) i to nawet w dobrych cenach. Były na pewno GIRO INDICATOR za jakieś 130 zł i jeszcze jakiś. Nie było tego za wiele bo już jest sprzęt zimowy, ale jakieś rzeczy rowerowe zostają. W Katowicach jest chyba GoSport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 W Chorzowie jest sklep twomark tam mają giro. ul. Gałeczki 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wtyka Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Podajcie "porządne" modele bo też czegoś szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.