Eryk97 Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Cześć, to znów ja. Możecie mi powiedzieć, jaki rower by był dobry do skoków na początek? Cena tak do 3000- 3500zł. Czy może wzmocnić swój? Jak myślicie co trzeba by było wymienić i co lepsze? Z góry dzięki, chciałem dodać że to na początek bo dopiero zaczynam ta przygode:)
Earl Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Najpierw napisz jaki masz aktualnie rower.
downhillgorzow Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Po pierwsze w tytule tematu napisane jest "rower do downhillu" a w treści postu jest napisane rower do skakania to na początku napisz do czego dokladnie ma byc rower.
MateuszSzczecin Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 za taką cene mozesz pokusić się o jakiegoś big hita uzywanego lub demo w co wątpie że trafisz obydwa modele firymy specialized, jesli ma bys to rower do dh to opowiedz o swoim doswiadczeniu w jezdzie bedzie to pomoc w wyborze.Bo moze wystarczy rower do fr.
XxUzixX Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Jeśli jest to rower na początek i dopiero zaczynasz jazdę w tym sporcie grawitacyjnym, lepszym wyborem będzie rower HT (rama bez dampera)
MateuszSzczecin Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Dlaczego bez dampera ? Technika i te sprawy.. już widzę te dropy 3-4 m bez dampera ... no chyba że naprawdę z przodu bedzie coś porządnego.. Kolego założycielo sprecyzuj gdzie bedziesz jezdził i jaki rower proferujesz ? czy fulla czy sztywnego
Pacholski Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 Kolega napisal, ze dopiero zaczyna przaygode wiec... Nie wiem jak Ty widzisz te dropy 3-4 m o.O.
amoniak Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 Za 3000-3500 to kupisz albo ramę albo sam widelec i to nie najwyższych lotów. Może najpierw doczytaj i się doucz a potem zadawaj pytania. Temat niedorzeczny. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.