bender999 Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 witam mam taki problem bo złamała mi się klamka a raczej ta kompozytowa części mocowana do kierownicy w hamulcu Magura HS11 i tu pojawia się moje pytanie czy można zamontować klamkę do Magury Julie do hamulca HS11 czy da się to zmontować razem odpowietrzyć i co by to jakoś działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ezi Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A z kąd masz dojście do pompy Julie HP ?? Ja kiedyś szukałem i powiedziano mi że to nie jest część handlowa. Można kupić jedynie aluminiową klamkę na 2 palce. Niestety, żeby nie stracić gwarancji na rower (uszkodziłem ją przed pierwszym przeglądem) kupiłem cały nowy zestaw a stary zacisk z przejechanymi może 50 km leży w pudełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Teoretycznie można połączyć ze sobą te 2 części, ale działanie nie będzie poprawne. Klamka julie wytwarza znacznie wyższe ciśnienie i pompuje mniejszą ilość oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Klamka julie wytwarza znacznie wyższe ciśnienie i pompuje mniejszą ilość oleju. właśnie tak mi się wydawało A z kąd masz dojście do pompy Julie HP ?? to jest używana część Andrew a mógłbyś mi jeszcze powiedzieć czy da się zrobić przyrząd do odpowietrzania Magur Coś słyszałem o wentylku rowerowym ale nie wiem czy to prawda Z góry wielkie dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Niestety nigdy nie zajmowałem się magurami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ezi Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 znalazłem na 4um coś takiego luise2000 Jeśli wiele od tego czasu się nie zmieniło to są też inne baryłki między HS a JULIE, a jesli chodzi o odpowetrzanie to myślę że robi się to tak samo tyle tylko że odpowietrznik jest w innym miejstu manual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.