reventos Napisano 27 Października 2010 Napisano 27 Października 2010 W jego zastosowaniu jest napisane: Dirt, street, 4x. Czy ten amortyzator będzie odpowiedni pod moją wagę 85kg, oczywiście w Dirt/Street? Czy jest wytrzymały i sztywny. Jak się sprawuje? Jeżeli wicie cokolwiek na temat tego amora to piszcie.
Toluz Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Amorka miał kiedyś kolega w signie ds 2.Mówi że amor pozytywnie go zaskoczył i jak na 100mm skoku pracuje przyzwoicie.
Cyprian Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Same pozytywne opinie słyszałem na jego temat, bardzo sztywny i wytrzymały.
Michal3939 Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 tak nada się pod Twoją wagę, jeśli go wyregulujesz, jest to amor powietrzny także problemu nie będzie. mam na sprzedaż nowego Space Jump`a 100mm zdjętego z roweru. Moje GG:13658216 pisz, a może się dogadamy
Bombell Napisano 7 Listopada 2010 Napisano 7 Listopada 2010 Tylko pytanie ile masz do dyspozycji. Bo jak na powietrze to ten amor jest dość ciężki. Sztywny to on może i jest ale ja za jego praca nie przepadam. A w cenie nówki możesz wyrwać używkę Argyla 409 tak dla przykładu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.