wac Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam Ostatni rozebrałem klamkomanetke. Zrobiłem to z powodu dużej ilośći piachu w jej mechanizmie. Podczas rozbierania wszystko układałem pokoleji jak co i gdzie było. Niestety na drugi dzień kiedy chciłem złorzyć to cudeńko okazało się, że ktoś je sprzatnoł na jedna kupe. Teraz moje pytanie: posiada kturyś z forumowiczów schemat budowy klamkomanetki? Może być jakiś filmik poglądowy jeśli znaćie link. Nie musi być to schemat od tiagry, byle żby był od klamki shimano i tej starszej (tej gdzie pancerz wychodzi z boku a nie idzie od owijką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Raczej ciężko będzie ze schematami/rysunkami, bo czytałem gdzieś, że shimano nie udostępnia takowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaty Napisano 28 Października 2010 Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Poszukaj tutaj: http://techdocs.shimano.com/techdocs/index.jsp;jsessionid=3JsQMJPpLNlBnqG2t32YPL5NX5JSxQ512vhql72TQmDNJW5C15G3!-1674297907 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.