kpmc Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam. Postanowiłem trochę "odgrubić" swój jeden z rowerów...no i przyszedł czas na koła-planuję ich wymianę ale już mówię że "na bogato" to za bardzo nie może być. Zastosowanie-AM, ale co ważne, zależy mi na doborze kolorystycznym-chcę utrzymac się w czerni,czerwieni i bieli (kolejność jaką podałem wyznacza istotnośc kolorów). Upatrzyłem sobie taki zestaw: PIASTA przód: Dartmoor Lite-Force (czerwona) tył: Dartmoor VEE-ONE (czerwona) Obręcz Sun Rims Equalizer 23 (czarna) Szprychy planowałem białe i nyple czerwone też od Dartomoora...ale jak poczytałem o nich opinie to zrezygnowałem Co możecie polecić żeby mi się złożenie koła udało zgodnie z planem a i żeby części nie były dziadowskie. Dodam jeszcze że ewentualnie szprychy mogą być czerwone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dobre szprychy np. DT Competition, albo jakieś Sapim'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpmc Napisano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 A jak jest z trwałością i serwisowalnościa piast dartmoor? Głównie chodzi mi tu o tylną Dartmoor VEE-ONE...słyszałem że dartomoor=novatec+kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.