muzycom Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Chodzi mi o MIMO MUD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris69_ Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 MIMO MUD - ok, choć przyznam się szczerze, że miałem je na sobie może kilkanaście razy tylko. Śniegi były w tym roku starsze, a mój rower to raczej śniegu nie lubi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 A może coś więcej? Rzeczywiście nieprzewiewny ten materiał. Wkładka dobrze leży. Jak jakość szwów? Masz jakieś uwagi. Właśnie się zastanawiam między nimi a Rogelli. z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris69_ Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Przód: - gruby, wiatru i wody nie przepuszcza(choć nie jeździłem podczas deszczu, raczej spostrzeżenia po jazdach przez kałuże) - łatwo się czyści, jak się człowiek trochę upaćka błotem spod kół - sztywny(nawet bardzo)nie rozciąga się zbytnio, wiec lepiej wybrać dobry rozmiar Tył: - rozciągliwy i już dużo cieńszy niż przód, wiec w chłodniejsze dni zawsze coś pod spód trzeba, żeby nic nie wyszło nie zmarzła;) Włada nie mam zastrzeżeń, choć w chłodniejsze dni, tak się nie pocę, wiec nie ma co odciągać Szwy nie zauważyłem, żeby się pruły czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.